[Nayttelyposti] Tapahtumaviikko ekologisesta ruokakulttuurista 7.-11.4.
Merja Nummi
merja.nummi at hotellijaravintolamuseo.fi
Pe 4.Huhti. 13:10:00 EEST 2014
Hotelli- ja ravintolamuseon tapahtumaviikon teemana on ekologinen ruoka perinteitä mukaillen. Viikon aikana järjestetään maksuttomia yleisöluentoja ja keittiömestarien vetämiä työpajoja Steiner-koulun oppilaille Teurastamon Flavour Studiossa. Luentojen yhteydessä on tarjolla oppilaiden työpajoissa valmistamia maistiaisia.
YLEISÖLUENNOT
Flavour Studio: Kalasatama, Työpajankatu 2, Rakennus 1 D.
MA 7.4. klo 16.30
Miten yhdistää erilaisia ruokakulttuureja?
Professori Johanna Mäkelä, Helsingin yliopisto
Työpajan vetäjänä MasterChef Mika Tuomonen.
TI 8.4. klo 16.30
Ekologiskt bakade bröd med en mellaneuropeisk surdegsmetod
Leipurimestari Mannfred Enoksson, Saltå Kvarn, Järna, Ruotsi
(Luento on ruotsinkielinen)
Työpajan vetäjänä Mannfred Enoksson
KE 9.4. klo 16.30
Cityviljely
Koulupuutarhakoordinaattori Janne Länsipuro
Työpajan vetäjänä Chef & Sommelier ravintolan keittiömestari Sasu Laukkonen.
Viikko huipentuu gaalailtaan, perjantaina 11.4. Tapahtumaviikko järjestään yhdessä Helsingin ruotsinkielisen Steiner-koulun kanssa.
Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta