[Nayttelyposti] Kari Vehosalon näyttely Sara Hildénin taidemuseossa: avoinna joka päivä 1.8. asti

Kauramäki Anne Anne.Kauramaki at tampere.fi
Ma 31.toukokuu. 15:47:07 EEST 2021


Sara Hildénin taidemuseo siirtyy kesäkaudelle: 1. kesäkuuta alkaen museo on avoinna joka päivä 11-18. Jatkoaikaa saanut Kari Vehosalon näyttely on esillä 1. elokuuta asti.

Näyttely on kattava keskivaiheen uran retrospektiivi, jossa tehdään laaja katsaus taiteilijan tähänastiseen tuotantoon ja esitellään myös uusia teoksia. Sara Hildénin taidemuseo esittelee Kari Vehosalon keskeiset maalaussarjat Väkivaltaisen kuoleman pelko (2009-), Young Adults (2017-) ja Metaphysics of Presence (2018-) ensimmäistä kertaa kattavina kokonaisuuksina. Mukana on myös avainteoksia useiden vuosien aikajänteellä syntyneistä sarjallisista teoksista Doppelgänger ja Dorian Gray.

Näyttelykierrokselle kannattaa ottaa mukaan ääniopas, joka tarjoaa ajatuksia ja näkökulmia näyttelyn maailmaan! Laitteen saa maksutta lainaan museon kassalta.

Taiteilijan ajatuksiin pääsee tutustumaan jo ennen museovierailua kuuntelemalla näyttelyn sivuilta löytyvän podcast-sarjan<https://www.tampere.fi/sarahilden/nayttelyt/kari_vehosalo.html>: https://www.tampere.fi/sarahilden/nayttelyt/kari_vehosalo.html

Poikkeavat aukioloajat: 24.6. museo on avoinna klo 11-16, 25.-27.6. suljettu.Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta