[Nayttelyposti] Jussi TwoSevenin All Is One -näyttely Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 23.8. asti

Tiina Kuivalainen tiina.kuivalainen at kangasala-talo.fi
Pe 12.Kesä. 13:34:18 EEST 2020


TIEDOTEJussi TwoSevenin ensimmäinen yksityisnäyttely taidemuseossa on esillä Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Kuvataiteilija Jussi TwoSevenin näyttely All Is One esittelee hänen kankaalle ja suoraan seinälle maalaamiaan teoksia sekä hänen animaatioitaan. Hän kuvaa teoksissaan villejä metsän eläimiä sekä urbaaneja kaupunkiympäristöjä. Näyttelyn nimi All Is One [Kaikki on yhtä] käsittelee ihmisen ja luonnon vuorovaikutussuhdetta, sitä kuinka kaikki liittyy toisiinsa. Näyttely on esillä 23.8.2020 asti.

Jussi TwoSeven (s. 1983 Espoo) on helsinkiläinen katutaidetaustainen kuvataiteilija, jonka taiteelliset juuret ovat graffitissa ja katutaiteessa. TwoSeven on tunnettu eleganteista ja fotorealistisista maalauksista ja installaatioista, joissa lukuisat yksityiskohdat on maalattu spraymaalilla ja sabluunoilla. TwoSeven on yksi nykyhetken tunnetuimmista suomalaisista muraalimaalauksia tekevistä kuvataiteilijoista Suomessa. Näyttely All Is One on Jussi TwoSevenin ensimmäinen yksityisnäyttely taidemuseossa.
Näyttelyn yhteydessä ilmestynyt julkaisu kertoo mm. TwoSevenin tiestä katutaiteilijasta yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi muraalimaalauksia tekeväksi kuvataiteilijaksi. Artikkelin kirjoittajat ovat taidehistorioitsija Johanna Kangas ja toimittaja Jari Tamminen. Näyttelyjulkaisun hinta on 17 €,  Museokortilla -15 % 31.7. asti.

”Oli todella hienoa päästä esittelemään tuotantoani, tämän kirjan muodossa ja ensimmäisen museonäyttelyni yhteydessä. Kirja ei keskity pelkästään tähän näyttelyyn, vaan siinä on kuvattuna matkaani kuvataiteilijana viimeisen kymmenen vuoden ajalta.” Jussi TwoSevenTutustu näyttelyyn verkossa https://kimmopyykkotaidemuseo.fi/verkkonayttely-jussi-twoseven-all-is-one/Panostamme asiakkaiden turvalliseen näyttelykäyntiin. Lue Lisää https://kimmopyykkotaidemuseo.fi/nayttelyt/taidetta-turvallisesti-turvallinen-nayttelykaynti/Kesäterveisin,

Tiina Kuivalainen
museolehtori, tiedottaja
p. 040 773 0196

Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6
36200 Kangasala
kimmopyykkotaidemuseo.fi<http://www.kimmopyykkotaidemuseo.fi/>Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta