[Nayttelyposti] Seurasaaren juhannusvalkeat - Kaupunkijuhannus metsäluonnon keskellä

Riikka Vilén riikka.vilen at seurasaarisaatio.fi
To 13.Kesä. 14:16:38 EEST 2019


SEURASAAREN JUHANNUSVALKEAT – Kaupunkijuhannus metsäluonnon keskellä 21.6.2019 klo 17.00-00.00

Seurasaaren juhannusvalkeat sisältää ikiaikaisia ja tuoreita näkökulmia suomalaiseen keskikesän viettoon. Metsäisen puiston keskellä museomiljöössä järjestettävässä juhlassa tanssitaan, lauletaan, soitetaan ja leikitään juhannussalkojen ja -kokkojen äärellä. Aaton tunnelmaa kohottavat lemmennostatusloitsut, juhannushäitään viettävä pariskunta, värikkäät kansallispuvut ja siniristiliput.

Juhla tarjoaa kävijöilleen elämyksiä, jotka kannattelevat suomalaista identiteettiä ja lisäävät ymmärrystä kulttuuriperintöä kohtaan. Kotimaan kävijälle juhla tarjoaa mahdollisuuden kokea suomalaisuutta yhdessä kansainvälisen yleisön kanssa. Ulkomailta saapuvia kiinnostavat juhannusperinteet, valoisa kesäyö ja luontokokemukset. Juhlan kohderyhmiksi ovatkin vakiintuneet suomalaisesta kulttuurista huumaantuvat vieraat, lapsiperheet ja kaupunkiin saapuvat turistit.

Aattoillan esiintyjiä ovat vuoden pelimanniyhtye ENKEL, NordicDanceHelsinki-tiimi, kantele-klarinetti –duo Aléa, näyttävä kansantanssiryhmä Tanhu-Visa, ihmepyöräänsä pyörittävä Eppel&Peppel, Karjalan Nuoret tanssijoineen, setukaisryhmä Sõsarõ Tallinasta, pelimanniyhtye Ketale sekä ainutlaatuinen The Mystic Revelation of Teppo Repo.

Mukana myös käsityöläisiä, perinnekeinuja, kärryajelua, tinttamareski, värityspaja, kukkaseppeleen tekoa ja uutuutena halauspuisto! Lapsille oma kokko, juhannussalko ja poloneesi. Museotaloista  avoinna ovat Antti ja Karunan museokirkko. Voit myös rentoutua kärrysaunassa tai osallistua GreenCare-luontoretkelle. Juhannuskokot palavat meren rannassa ja juhannustanssit jatkuvat keskiyöhön asti.

Yksityiskohtaiset ohjelmatiedot päivittyvät osoitteessa www.juhannusvalkeat.fi <http://www.juhannusvalkeat.fi/> 

Koe sinäkin kanssamme juhannusyön ihmeellinen taika!

66. SEURASAAREN JUHANNUSVALKEAT 21.6.2019

Juhannusherkkuja tarjolla Keskikesän pitopöydässä luonnon helmassa. Hinta 18 €, lapset 4-12 -vuotiaat puoleen hintaan, alle 4-vuotiaat ruokailevat veloituksetta maksavan aikuisen seurassa).

Pääsyliput: Aikuinen 25 €, alle 12-vuotiaat veloituksetta aikuisen seurassa. Liput ennakkoon www.lippu.fi <http://www.lippu.fi/> (Verkkomyynti päättyy 21.6.2019 klo 17.00)

Ystävällisin terveisin
Riikka Vilén
Assistentti
Seurasaarisäätiö
Huvila 3, Seurasaari
00250 Helsinki
p. 040 649 3040
riikka.vilen(at)seurasaarisaatio.fi
www.seurasaarisaatio.fi <http://www.seurasaarisaatio.fi/> 


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta