[Nayttelyposti] Designarkiston Design is thinking -verkkonäyttely on entistä laajempi

Sari Muinonen sari.muinonen at elka.fi
To 20.Syys. 10:19:59 EEST 2018


HUIPPUGRAAFIKOIDEN YHTEISNÄYTTELY - DESIGN IS THINKING - ON ENTISTÄ LAAJEMPI

Designarkiston Design is thinking -verkkonäyttely on täydentynyt kahdella kansainvälisesti menestyneellä graafisen suunnittelun huippunimellä. Pekka Loirin, Kari Piipon ja Erkki Ruuhisen lisäksi näyttelyssä on nyt esillä myös Esa Ojalan ja Pentti Pilveen suunnittelutöitä. Esa Ojala on moninkertaisesti palkittu graafikko, joka tunnetaan erityisesti yritysgraafikkona ja julisteiden suunnittelijana. Pentti Pilve on suomalaisen mainosmaailman moniosaaja. Hän on ollut mukana luomassa suomalaisista brändeistä alojensa globaaleja markkinajohtajia.

Ainutlaatuinen yhteisnäyttely on siis entistä laajempi kokonaisuus, jossa katsojat pääsevät tutustumaan viiden graafisen suunnittelijan tuotantoon ja heidän yksilölliseen kädenjälkeensä. Loiri, Ojala, Piippo, Pilve ja Ruuhinen ovat itse valinneet näyttelyyn omasta tuotannostaan heille merkityksellisiä töitä. He myös kertovat töidensä taustalla vaikuttavasta ajattelusta ja syntyprosessista. Näiden kertomusten avulla luovan työn taustat avautuvat katsojille uudella tavalla. Näyttely on avoinna osoitteessa www.designisthinking.fi.

Lisätietoja:
Sari Muinonen | Designarkisto
Puh. 044 321 3424
sari.muinonen at elka.fi
www.elka.fi/designarkisto
www.facebook.com/designarkisto

Designarkisto on suomalaisen muotoilun ja suunnittelun valtakunnallinen erikoisarkisto. Designarkisto kerää ja säilyttää pysyvästi suomalaiseen muotoiluun ja suunnitteluun liittyviä asiakirjoja ja esineitä, ja tarjoaa kaikille muotoilusta kiinnostuneille mahdollisuuden näiden aineistojen tutkimiseen.
Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta