[Nayttelyposti] Hiihtolomaviikon puuhia Suomen Rautatiemuseossa

Inka Alen inka.alen at rautatiemuseo.fi
Ke 14.Helmi. 16:00:53 EET 2018


SEIKKAILUKIERROKSIA JA RADANRAKENNUSTA HIIHTOLOMAVIIKOLLA SUOMEN RAUTATIEMUSEOSSA


Suomen Rautatiemuseossa Hyvinkäällä on hiihtolomaviikolla 20.–25.2.2018 monenlaista hauskaa puuhaa kaikenikäisille, erityisesti koululaisille ja lapsiperheille. Torstaina 22.2. ohjelmassa on Postia asemapoika Fransille -seikkailukierroksia. Lapsille suunnattu kierros vie mukanaan höyryvetureiden ja keisareiden aikaan.


Teatteri Vuohen työryhmä toteuttaa draamakierrokset Rautatiemuseossa torstaina 22.2. klo 10.00 & 11.30 (3–6-vuotiaat) sekä 13.30 & 15.00 (yli 6-vuotiaat). Aamupäivän kierroksille on hyvä osallistua oman aikuisen kanssa. Iltapäivän kierroksille suosittelemme lapsia osallistumaan ilman aikuisia. Klo 10 alkava kierros alkaa olla täynnä, muille kierroksille on vielä tilaa. Kierroksen hinta on 5 €/osallistuja. Tiedustelut ja ennakkoilmoittautumiset museolehtori Inka Alénille: inka.alen at rautatiemuseo.fi.

Kierrosten lisäksi hiihtolomaviikon aikana voi testata radanrakennustaitojaan museon isolla Brio-radalla sekä kokeilla lautapelien pelaamista. Askartelutyöpajassa veturitallin päädyssä voi värittää ja askarrella omaan tahtiin pieniä junia, kuten Lättähattuja.

Museon lipunmyynnistä on saatavilla Museobingoa ja Bongaa vaunut ja veturit -vihkoa, joissa molemmissa pääsee omatoimisesti tutustumaan museon näyttelyyn ja tekemään erilaisia tehtäviä.


Hiihtolomaviikon aikana museon kahvila palvelee Perinnejuna Valtterin 1950-luvun kahvilavaunussa. Tarjolla on kahvin lisäksi pientä suolaista ja makeaa syötävää.


Museo on avoinna hiihtolomaviikolla 20.–25.2. ti–pe klo 10–15  ja la–su klo 10–17.

Lisätietoja museon tapahtumista: www.rautatiemuseo.fi/tapahtumat
Kuvia: www.rautatiemuseo.fi/lehdisto

Lisätietoja:

Inka Alén

Museolehtori - Museum Educator
inka.alen at rautatiemuseo.fi<http://saana.palamaa@rautatiemuseo.fi>
+358 408625244
Suomen Rautatiemuseo - Finnish Railway Museum
Hyvinkäänkatu 9
FI - 05800 Hyvinkää
www.rautatiemuseo.fi<http://www.rautatiemuseo.fi>
-------------------
Suomen Rautatiemuseo on Trafiikki-museo
www.trafiikki.fi<http://www.trafiikki.fi>
webshop.trafiikki.fiLisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta