[Nayttelyposti] UrbanApa-taidefestivaali Ateneumissa 10.–15.10.

Anna Kari Anna.Kari at ateneum.fi
To 5.Marras. 11:10:57 EEST 2017


UrbanApa-taidefestivaali Ateneumissa 10.–15.10.


UrbanApa-taidefestivaali törmäyttää urbaanin nykytaiteen ja museokontekstin. Teemana on Mahdolliset ja mahdottomat tulevaisuudet. Tiistaista sunnuntaihin 10.–15.10. esityksiä ympäri museota, installaatioita, keskusteluita, tanssia, musiikkia ja paljon muuta. Tapahtuman taiteellinen johtaja on koreografi Sonya Lindfors.


Ilmastonmuutos ja luonnonkatastrofit, ydinsodan uhka, ääriliikkeiden nousu, lisääntyvä pelko, viha, väkivalta ja ahdistus…elämme maailmassa, josta toivo tuntuu pakenevan. Samalla toivo on juuri se, mitä eniten tarvitsemme.


Kuuden päivän aikana monimuotoinen taiteilijajoukko kokoontuu tutkimaan mahdollisia ja mahdottomia tulevaisuuksia. Kokonaisuus sisältää pieniä ja suuria toiveita, henkilökohtaisia utopioita ja dystopioita, valituslauluja ja tarinoita menneestä ja tulevasta, häpeilemätöntä itseilmaisua sekä tekemisen riemua. Ja jotain aivan muuta.


Katso koko ohjelma: www.ateneum.fi/tapahtumakalenteri/ohjelma<http://www.ateneum.fi/tapahtumakalenteri/ohjelma>


Vapaa pääsy esityksiin pääportaikossa ja sisäpihalla. Installaatiot näyttelysaleissa museolipun hinnalla tai museokortilla. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Liput TaideOlohuone-esityksiin 5 euroa verkkokaupasta:

https://holvi.com/shop/kansallisgalleria/section/ateneum

Lisätietoja: http://www.urbanapa.fi
<http://www.urbanapa.fi>Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/521865384815199

Lisätiedot: Tiedottaja Anna Kari, Ateneumin taidemuseo, p. 040 717 8185, anna.kari at ateneum.fiLisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta