[Nayttelyposti] Virka-gallerian kesänäyttelyt BONK ja Keisarin perintö

Nässi Susanna Susanna.Nassi at hel.fi
To 16.Kesä. 16:03:07 EEST 2016


8.6.-11.9.2016
BONK EXPO 2016

Näyttely kertoo suomalaisen anjovisjalostusta harjoittavan perheyrityksen Bonk Business Inc:n kasvusta 1800-luvulta multiglobaaliksi teollisuusyritykseksi kolmannen vuosituhannen teknologian kärjessä.

Bonk Business Inc. on maailmanjohtaja täysin defunktionalisoitujen koneiden valmistuksessa, kosmisen terapian sovellutuksissa, kulutustuotteiden jälleenpakkauksessa, disinformaatiojärjestelmissä (Advanced Disinformation Systems -ADS) sekä Localized Black Hole (LBH, paikallistetut mustat aukot)-teknologiassa. Näyttely esitteleekin koneita, tuotteita ja markkinointia yli sadan vuoden ajalta, eriskummallisia suomalaisia innovaatioita sekä sydäntä särkeviä tragedioita ja seikkailuja, jotka kohtasivat jokaista Bonk-dynastian sukupolvea.

Näyttelyn tekijät: Alvar Gullichsen, Henrik Helpiö, Olli Lehtinen, Magnus Scharmanoff ja Richard Stanley.

10.6. - 11.9.2016
KEISARIN PERINTÖ

Keisarin perintö -näyttely johdattelee katsojat Helsingin edustalle, Kruunuvuorenselkää reunustaville, sotilaiden muokkaamille, salaperäisille saarille. Vallisaarta, Kuninkaansaarta ja Santahaminaa esittelevää näyttelyä täydennetään opastetuilla risteilyillä ja retkillä saarien kiehtovaan luontoon ja historiaan kesällä 2016.
Näyttelyn tekijät ovat kokeneita saariston ja meren tuntijoita ja dokumentaristeja. Jarmo Niemisen valokuvat ja Petri Asikaisen multimediat kertovat saarten villistä luonnosta ja mystisestä menneisyydestä. Saarten historia avautuu Alpo Tuurnalan maalauksissa. Näyttelyilmeen on luonut Timo Saramaa.

Lisätietoja: www.virka.fi<http://www.virka.fi>

Virka-galleria, Sofiankatu 1
Ma-pe 9-19, la-su 10-16Terveisin Susanna Nässi
Näyttelytuottaja, Virka-galleria
0403341085Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta