[Nayttelyposti] Prinsessa-veturi liikenteessä Rautatiemuseon kesän avajaistapahtumassa

Inka Alen inka.alen at rautatiemuseo.fi
Ma 1.Kesä. 16:40:02 EEST 2015
PRINSESSA-VETURI LIIKENTEESSÄ RAUTATIEMUSEON KESÄN AVAJAISTAPAHTUMASSA


Suomen Rautatiemuseon kesäkauden avajaistapahtumassa lauantaina 6.6.2015 juhlitaan museon 100 vuotta täyttävää Prinsessa-höyryveturia (Hv1, nro 555), joka on lämpimänä ja liikenteessä museoraiteella. Juhlakoristeltu veturi saapuu tapahtumapaikalle klo 10.30. Päivänsankari käännetään museon kääntöpöydällä klo 11 ja silloin on mahdollisuus osallistua itselökilpailuun kuvaamalla itsensä Prinsessan kanssa.


Kääntöpöytä- ja vesitysnäytöksen jälkeen Prinsessa-veturi aloittaa liikennöinnin museoraiteella klo 11.30 alkaen. Museon sisäänpääsytarralla höyryjunan kyytiin pääsee ilmaiseksi, muutoin junalippu maksaa 2 euroa (alle 7-vuotiaat ilmaiseksi).


Lisäloistoa juhlapäivään tuovat 100-vuotisjuhlakahvit ja Prinsessa-kakku, jotka voi nauttia päivänsankarin vetämässä kahvilavaunussa pientä maksua vastaan. Rohkeimmat juhlavieraat pääsevät tutustumaan myös Prinsessa-veturin ohjaamoon.


Museon puistojuna aloittaa kesäkauden liikennöinnin sään salliessa. Pieni Deeveri-veturi ajeluttaa pienempiä ja isompia matkustajia museopuiston ympäri (1EUR/2EUR). Myös museon tunnelmallinen kesäkahvila Café Strömberg avaa ovensa ja aloittaa kesäkauden.


Prinsessan juhlavuoden kunniaksi kaikki prinsessaksi tai prinssiksi pukeutuneet pääsevät päivän aikana ilmaiseksi sisään museoon ja tapahtumaan.Kuvia: www.rautatiemuseo.fi/lehdisto

Lisätietoja: Jenni Sourama, p. 040 581 4001, jenni.sourama at rautatiemuseo.fi

                    Iiro Niemi, p. 040 862 5247, iiro.niemi at rautatiemuseo.fi


Tervetuloa!

toivottaa

Inka Alén
Museolehtori - Museum Educator
inka.alen at rautatiemuseo.fi
+358 408625244
Suomen Rautatiemuseo - Finnish Railway Museum
Hyvinkäänkatu 9
FI - 05800 Hyvinkää
www.rautatiemuseo.fi
-------------------
Suomen Rautatiemuseo on Trafiikki-museo
www.trafiikki.fi
webshop.trafiikki.fi


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta