[Nayttelyposti] Kuopion taidemuseon treffitapahtuma ei jäänyt vain yhden illan jutuksi

Louni Marja marja.louni at kuopio.fi
To Joulu 17 11:04:40 EET 2015


Lähes 50 ihmistä keränneessä tapahtumassa jokainen osallistuja sai oman numeron. Numeroiden avulla osallistujien on mahdollista tavoittaa toisiaan tapahtuman jälkeen perinteisen kirjeen ja taidemuseon facebook-sivujen treffitapahtuman kautta. Taidemuseoon on saapunut ensimmäinen kirjekuoreen suljettu viesti. Se luovutetaan taidemuseon aukipidosta henkilölle, joka osallistui tapahtumaan numerolla, joka on merkitty kirjekuoreen.

Ensimmäistä kertaa Kuopion taidemuseossa 5.12. järjestetty treffitapahtuma onnistui yli odotusten. Tunnelma oli rento ja iloinen. Pientä asiaan kuuluvaa jännitystä ja sähköä oli ilmassa juuri sopivalla tavalla. Osallistujat kiinnittivät paitaansa värikoodin, joka kertoi kummasta sukupuolesta he olivat kiinnostuneita. Tapahtumassa tutustuttiin taiteilija Anita Snellmanin teoksiin, elämänvaiheisiin ja ihmissuhteisiin. Maalausten äärellä pysähdyttiin pohtimaan millaisia haaveita ja toiveita osallistujilla oli ihmissuhteisiin liittyen. Tapahtumassa oli tarjolla erilaisia tapoja viestien välitykseen ja mukavaa säpinää ryhmän sisällä syntyikin. Taidemuseon suljettua ovensa juttelua jatkettiin glögilasien äärellä läheisessä ravintola Introssa.

Taidemuseo järjestää kevään aikana lisää treffitapahtumia, joiden toteutuksessa huomioidaan ensimmäisen tapahtuman kokemukset ja osallistujilta saadut palautteet. Lisätietoja tulevista treffeistä julkaistaan vuodenvaihteen jälkeen. Ideoita ja toiveita tapahtuman suhteen voi esittää taidemuseon facebook-sivujen kautta tai suoraan osoitteeseen marja.louni at kuopio.fi<mailto:marja.louni at kuopio.fi>

______________________________________
Marja Louni
Intendentti/Chief Curator
Kuopion taidemuseo/Kuopio Art Museum
Kauppakatu 35
FIN-70100 Kuopio
Tel. +358 (0)44 7182639
marja.louni(at)kuopio.fi
www.taidemuseo.kuopio.fi<http://www.taidemuseo.kuopio.fi/>
______________________________________
http://www.facebook.com/Kuopiontaidemuseo


--
******************************************************************************************
Viesti on tarkastettu roskapostinsuodatus- ja virustorjuntaohjelmistolla.
Tarkastuksesta huolimatta noudata asianmukaista varovaisuutta liitetiedostoja avatessasi.
******************************************************************************************

Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta