[Nayttelyposti] Suomen Ilmailumuseon jouluviikonlopussa arvovieraita ja julkistamistilaisuus

Pia Illikainen pia.illikainen at suomenilmailumuseo.fi
Ke Joulu 9 14:41:23 EET 2015


Suomen Ilmailumuseon jouluviikonlopussa arvovieraita ja julkistamistilaisuus


Lauantaina 12.12. Suomen Ilmailumuseossa virittäydytään joulun tunnelmaan museon perinteisissä joulumyyjäisissä. Myyjäispäivän aikana kävijän on mahdollista saada ainutlaatuinen kosketus Suomen Ilmailuhistoriaan.

Ilmailumuseoyhdistys ry julkistaa VL Myrsky - Historia ja entisöinti 2016 -julkaisunsa myyjäispäivänä klo 14. Pilvenveikot Johannes Brotherus, Kosti Keski-Nummi ja Viljo Lehtinen ovat vahvistaneet osallistumisensa tähän julkistamistilaisuuteen. Brotherus ja Keski-Nummi ovat sodanaikaisia hävittäjälentäjiä, Lehtinen toimi puolestaan konekivääriampujana ja radiosähköttäjänä.

Päivän ajan kävijät pääsevät myös tutustumaan museon kulissien taakse - museon entisöintitilat ovat avoinna vieraille koko päivän ajan lukuun ottamatta julkistamistilaisuuden aikaa klo 13.45 - 15.15. Julkistamistilaisuuden jälkeen ilmailumuseon auditoriossa nautitaan jouluisesta tunnelmasta joululaulujen merkeissä klo 15 - 16.

Koko päivän ajan tapahtumiin ja museoon on ilmainen sisäänpääsy. Kahvila Gate1 tarjoilee päivän ajan kävijöille ilmaiseksi jouluista naposteltavaa ja juotavaa.

Päivän ohjelma ja tarkemmat tiedot: www.ilmailumuseo.fi/joulumyyjaiset/<http://www.ilmailumuseo.fi/joulumyyjaiset/>


Lisätietoja Ilmailumuseon joulutapahtumasta:
Henri Äijälä, myynti- ja markkinointipäällikkö, Suomen Ilmailumuseo
p. 044 754 7754, henri.aijala at ilmailumuseo.fi<mailto:henri.aijala at ilmailumuseo.fi>Suomen Ilmailumuseo ylläpitää Suomen laajinta ilmailuaiheista kokoelmaa. Museon kokoelmien painopisteenä on Suomen ilmailu ja suomalaisten suunnittelemat tai käyttämät lentokoneet. Ilmailumuseo on aktiivinen ja elämyksellinen kansainvälisen tason museokohde. Ilmailumuseo on valtakunnallinen erikoismuseo ja Trafiikki-museo. Ilmailumuseota ylläpitää Suomen Ilmailumuseosäätiö.
LÄHDE LENTOON!
Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta