[Nayttelyposti] Unelmien syyslomakierrokset Suomen Rautatiemuseossa

Inka Alen inka.alen at rautatiemuseo.fi
Ma 13.Marras. 13:01:25 EEST 2014


Unelmien syyslomakierrokset Suomen Rautatiemuseossa



Koululaisten syyslomaviikolla 14.10.-19.10.2014 järjestetään Suomen Rautatiemuseossa Hyvinkäällä Unelmien syyslomakierroksia. Kierroksella käydään perinnejuna Valtterin sisällä ja tutustutaan erilaisiin unelmien syyslomamatkoihin. Pohditaan yhdessä syyslomamatkustamista ja omaa unelmien lomakohdetta.


Kierrokset on suunnattu kaikenikäisille, erityisesti koululaisille ja perheille. Ne alkavat tiistaista sunnuntaihin 14.10.-19.10. klo 11 museon aulasta. Unelmien hiihtolomakierrokselle voi osallistua museon sisäänpääsymaksun hinnalla. Kierrokselle kannattaa pukeutua lämpimästi, sillä Rautatiemuseon näyttelyhalleissa on viileätä talven lähestyessä.


Lasten työpajatilassa veturitallin päädyssä voi halutessaan askarrella matkustajavaunun.  Siellä voi myös pukeutua veturimiehen asuun, kiivetä sisään kapearaideveturiin ja kuvitella olevansa veturinkuljettaja.

Suomen Rautatiemuseo avautuu syyslomaviikolla 14.10.-19.10.2014 poikkeuksellisesti jo klo 10. Museo on avoinna ti-pe klo 10-15 ja la-su klo 10-17. Ks. http://www.rautatiemuseo.fi.<http://www.rautatiemuseo.fi>


Suomen Rautatiemuseo on valtakunnallinen rautatieliikenteen erikoismuseo. Se esittelee rautatiehistoriaa aidossa 1870-luvun asema- ja varikkomiljöössä. Perusnäyttely kertoo Suomen rautateiden historiasta paneutuen niin rautatiematkustamiseen, vetureiden ja vaunujen kehitykseen kuin rautatieläisten ammattikuntaankin. Näytteillä on mm. Venäjän keisarin juna, perinnejuna Valtteri sekä useita erityyppisiä vetureita.


Lisätietoja:

Inka Alén
Museolehtori - Museum Educator
inka.alen at rautatiemuseo.fi
+358 307 25 244
Suomen Rautatiemuseo - Finnish Railway Museum
Hyvinkäänkatu 9
FI - 05800 Hyvinkää
www.rautatiemuseo.fi
-------------------
Suomen Rautatiemuseo on Trafiikki-museo
www.trafiikki.fi
webshop.trafiikki.fi


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta