[Nayttelyposti] Vellamolta tervetulotoivotus Kymenlaakson vastasyntyneille

marja.puukka at kotka.fi marja.puukka at kotka.fi
Ke 29.Tammi. 14:09:43 EET 2014


MERIKESKUS VELLAMO
Suomen merimuseo
Kymenlaakson museo

Merikeskus Vellamolta tervetulotoivotus Kymenlaakson vastasyntyneille ja heidän perheilleen

Merikeskus Vellamo ja Kymenlaakson keskussairaalan synnytysosasto käynnistivät tammikuun alussa yhteistyökampanjan, joka jatkuu aina vuoden loppuun asti. Kampanjan aikana Vellamon museot muistavat jokaisen uuden kymenlaaksolaisen perhettä kahdella vapaalipulla ja toivottavat näin koko perheen tervetulleeksi tutustumaan oman kotiseudun ja meren historiaan ja tarinoihin. Alle 18-vuotiaathan vierailevat Vellamossa aina maksutta.

Kampanjan taustalla on museoiden pyrkimys oman lähialueen väestön tavoittamiseksi uusin keinoin ja entistäkin tehokkaammin. Kampanjalla halutaan myös muistuttaa, että Vellamo on eriomainen perhekohde. Kaikenikäiset lapset ovat lämpimästi tervetulleita ja saatujen kokemusten mukaan myös viihtyvät museoissa mainiosti.

Lisäksi kampanjalla halutaan viestittää, miten mielenkiintoista ja tärkeää on tutustua omiin juuriinsa ja historiaansa. Museot ja niiden sisällöt ovat kaikkien kansalaisten yhteistä kulttuuriperintöä, ne kuuluvat meille jokaiselle. Siksi ne kannattaa ottaa oikeasti omakseen, pienestä pitäen.

Synnytysosastolta kantautuneiden viestien mukaan lippukampanja on otettu positiivisesti vastaan, ja Vellamossa odotellaankin toiveikkaalla mielellä nuorten perheiden virtaa heti, kun vastasyntyneiden kanssa rohjetaan lähteä liikekannalle. Monenlaista nähtävää ja tehtävää löytyy aivan varmasti niin lapsille kuin aikuisillekin.

Lisätiedot:
Osastonhoitaja Reija Mylläri, Kymenlaakson keskussairaala, 020 6333011, reija.myllari at carea.fi<mailto:reija.myllari at carea.fi>
Tiedottaja Marja Puukka, Merikeskus Vellamo, 040 350 0496, marja.puukka at merikeskusvellamo.fi<mailto:marja.puukka at merikeskusvellamo.fi>

...............................................................
Marja Puukka
Tiedottaja/Information Officer
Merikeskus Vellamo/Maritime Centre Vellamo
Tornatorintie 99 B, 48100 Kotka, Finland
Mobile +358 40 350 0496
marja.puukka at merikeskusvellamo.fi<mailto:marja.puukka at merikeskusvellamo.fi>
www.merikeskusvellamo.fi<http://www.merikeskusvellamo.fi/>
www.facebook.com/merikeskusvellamo<http://www.facebook.com/merikeskusvellamo>

Valon luotsit. Neljän taidemaalarin Kotka.
10.1.-30.3.2014

Aleksanteri III ja Suomi - keisarillista kesälomaa
14.2.-18.5.2014

Kaakko135˚- Hyvän tuulen rannikko
www.kaakko135.fi<http://www.kaakko135.fi/>
facebook.com/kaakko135