[Nayttelyposti] Kuopion taidemuseossa keskustellaan 21.9. aiheesta Metsä ja mieli

Louni Marja marja.louni at kuopio.fi
Ma 16.Syys. 12:56:01 EEST 2013


Ympäristötieteiden tohtori, tutkija Kati Vierikon ja professori Atte von Wrightin keskusteluluennolla taidemuseossa lauantaina 21.9. klo 14 pohditaan metsän ja mielen välisiä yhteyksiä.

Kati Vierikko on tutkinut suomalaisten metsien ekologista kestävyyttä. Väitöstyössään hän tarkasteli suomalaisten metsänomistajien, -ammattilaisten ja viranomaisten käsityksiä ja
tulkintoja metsien kestävästä käytöstä. Tutkimustyön ohessa Vierikko on puolustanut helsinkiläisten metsien olemassa oloa ja niiden luonnonmukaisuutta kunnioittavaa hoitoa.

Atte von Wright toimii elintarvikebiotekniikan professorina Itä-Suomen yliopistossa. Hän on pitkäaikainen toimija Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistyksessä, ja osallistunut aktiivisesti erityisesti kaupunkimetsistä käytyyn keskusteluun.

Keskusteluluentoon voivat myös kuulijat osallistua kysymyksillään. Tilaisuus on osa Ritva Kovalaisen ja Sanni Sepon Kultainen metsä -näyttelyä, joka on esillä Kuopion taidemuseossa 29.9. saakka.  Kultainen metsä -näyttely tapahtumineen on toteutettu yhteistyössä Maaseudun Sivistysliiton ja Natur och Miljön ympäristösivistyksen hanketta. Yhteistyökumppaneina ovat myös Helsingin taidemuseo ja Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys. Pääsymaksu.

Kuopion taidemuseo
Kauppakatu 35
70100 Kuopio
Puh. 017-182 633
ti-la 10-17, su-ma suljettu
5/3 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi


-- 
*************************************************************************
Viesti on tarkastettu roskapostinsuodatus- ja virustorjuntaohjelmistolla.
*************************************************************************


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta