[Nayttelyposti] MUSEO – maamerkki / kohtaamispaikka? ilmoittautumiset 28.1. mennessä

Hanna Galtat hanna.galtat at mfa.fi
Ke 23.Tammi. 12:13:06 EET 2013


MUSEO – maamerkki / kohtaamispaikka?


3.2.2013 klo 14:00-16:30
Kiasma-teatteri, Nykytaiteen museo Kiasma, Mannerheiminaukio 2

Tule juhlimaan Alvar Aallon syntymäpäivää kanssamme Kiasmaan!


Alvar Aallon syntymäpäivän kunniaksi järjestetään Helsingissä nyt toista kertaa avoin arkkitehtuurin seminaari. Tapahtumassa kansainväliset ja suomalaiset arkkitehdit ja museoalan edustajat pohtivat museoiden roolia ja tehtävää yhteiskunnassa.

Seminaarissa esitellään kolme hiljattain valmistunutta tai parhaillaan suunnitteilla olevaa museota. Astrup Fearnley Museet on Renzo Piano Workshopin yhdessä Narud-Stokke-Wiigin kanssa suunnittelema vuonna 2012 valmistunut vetovoimainen urbaani maamerkki Oslossa. Arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki Oy:n suunnittelema Puolanjuutalaisten historian museo Varsovassa tarjoaa kansainvälisen kohtaamispaikan kaikille juutalaisten historiasta kiinnostuneille. Lassila Hirvilammi arkkitehtien suunnittelema Konsthall Tornedalen toimii kohtaamispaikkana Tornionjokilaakson asukkaille samalla kun se tarjoaa tilat kansainväliselle taidetoiminnalle ja näyttelyille napapiirin pohjoispuolella.

Keskusteluja moderoi Arkkitehtuurimuseon johtaja Juulia Kauste. Tilaisuuden avaa Alvar Aalto -akatemian johtaja Esa Laaksonen. Seminaarin lopuksi kahvitarjoilu lämpiössä.

Kaikille arkkitehtuurista kiinnostuneille avoimen seminaarin järjestävät Alvar Aalto -museo, Arkkitehtuurimuseo, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA ja Arkkitehtuurikeskus ry. Seminaari on maksuton ja se pidetään suomeksi ja englanniksi.

Seminaarin ohjelma ja lisätietoja http://www.mfa.fi

Sitovat ilmoittautumiset  28.1.2013 mennessä
http://www.webropolsurveys.com/S/D9C4BFABF3F48793.par


Alvar Aalto -museo | Arkkitehtuurimuseo | Suomen Arkkitehtiliitto SAFA | Arkkitehtuurikeskus ry.


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta