[Nayttelyposti] Ympäristöluotsikoulutus Kuopion taidemuseossa 28.8.

Louni Marja marja.louni at kuopio.fi
Pe 16.Elo. 08:35:40 EEST 2013


Kiinnostaako vapaaehtoistyö ympäristön hyväksi? Haluatko katsoa lähiympäristöä uusin silmin?

Maaseudun Sivistysliitto toteuttaa Kuopion seudulla syksyn 2013 aikana ympäristöluotsitoimintaan valmentavan pilottikoulutuksen. Ympäristöluotsit ovat ympäristöasioista ja ympäristösuhteesta monipuolisesti kiinnostuneita henkilöitä, jotka toimivat ympäristöasioiden vapaaehtoisina vertaisohjaajina kotiseudullaan. Tule mukaan maksuttomaan koulutukseen ja hanki valmiudet vertaistoiminnan vetämiseen oman lähiympäristösi parantamiseksi!

Koulutuksen laajuus on n. 30 h ja se koostuu tapaamisista, seminaaripäivästä sekä omien toimintaryhmien ohjaamisesta. Koulutuksen aloitustapaaminen pidetään keskiviikkona Sanni Sepon ja Ritva Kovalaisen Kultainen metsä -näyttelyn tunnelmissa 28.8. klo 17 alkaen Kuopion Taidemuseolla, muut tapaamiset sovitaan ryhmän kesken. Ideana on, että ympäristöluotsit aktivoivat omia työn, harrastuksen tai muun kiinnostuksen kautta tuttuja kohderyhmiään ympäristösivistyksen pariin. Tarkoituksena on myös ideoida konkreettisia tekoja oman elinympäristön ja lähimaiseman parantamiseksi. Koulutuksen jälkeen taitoja voi käyttää monin tavoin vapaaehtoistyössä oman elinympäristönsä hyödyksi ja siellä elävien iloksi.



Koulutukseen otetaan mukaan sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa http://ymparistosivistys.fi/ymparistoluotsit/haluatko-ymparistoluotsiksi/ . Hakuaika päättyy 21.8. Mukaan otetaan 5-7 henkeä.



Lisätietoa ja ohjeet koulutukseen hakemisesta löytyvät osoitteesta http://ymparistosivistys.fi/ymparistoluotsit/ sekä Maaseudun sivistysliitosta Reeta Rönköltä reeta.ronkko at msl.fi<mailto:reeta.ronkko at msl.fi>, Puh. 050 326 7889


-- 
*************************************************************************
Viesti on tarkastettu roskapostinsuodatus- ja virustorjuntaohjelmistolla.
*************************************************************************






Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta