[Nayttelyposti] Hämähäkkejä ja hyönteisiä koko perheelle la 15.9. Taidehallissa

Sanna Kangasluoma sanna.kangasluoma at taidehalli.fi
To 13.Syys. 11:00:38 EEST 2012


HÄMÄHÄKKEJÄ JA HYÖNTEISIÄ
Perhepäivä Taidehallissa
lauantaina 15.9. klo 13–16
 
Tomás Saracenon 14 Billions -näyttelyssä on huoneenkokoinen hämähäkinverkko, jonka sisään voi mennä kokeilemaan, miltä tuntuu olla verkossa!
 
Toisessa, hämärässä salissa, on erilaisia oikeita hämähäkkejä kutomassa verkkojaan. Suuri osa hämähäkeistä ja verkoista on vitriineissä, mutta salissa on myös kaksi isoa avoterraariota, joissa voi seurata millaisia verkkoja lähiympäristöstä kerätyt hämähäkit tekevät.
Jos osut oikeaan aikaan paikalle, saatat myös nähdä, miten hämähäkkejä ruokitaan!
 
Vappu Rossin näyttelyssä Studiossa lentää Kiitäjä-perhonen, puut alkavat elää ja salaperäisistä otuksista syntyy monenlaista elämää ja ääntä.
 
Perhepäivän näyttelyopastukset on suunnattu erityisesti lapsille. Saa kysyä mitä vain – hämähäkeistä, verkoista ja niiden yhteydestä maailmankaikkeuden rakenteeseen!
 
Perhepäivänä myös piirretään yhdessä isolle paperirullalle hyönteisten ja hämähäkkien inspiroimia kuvia. Piirustuksista tehdään animaatio, jonka voi ladata Taidehallin verkkosivuilta. Työpaja soveltuu parhaiten alkaen 4-v. lapsille.
 
Työpajaa vetää taiteilija Vappu Rossi klo 13–16 nonstop. Piirtämään voi tulla vain hetkeksi tai pidemmäksi aikaa itselle sopivana hetkenä.
 
Perhepäivän ohjelma ja työpajat ovat LAPSILLE ILMAISIA
ja sisältyvät myös aikuisten normaalin näyttelylipun hintaan:
12 € / 8 € / alle 18-v. vapaa pääsy.
 
Helsingin Taidehalli
Nervanderinkatu 3
00100 Helsinki
Info ja liput 040 450 7211
Toimisto 09 454 2060
www.taidehalli.fi
Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta