[Nayttelyposti] WeeGeellä uusi palvelu lapsiperheille

Joutsenniemi Leena Leena.Joutsenniemi at espoo.fi
Ti 15.Helmi. 10:59:56 EET 2011


WeeGeeltä uusi Reppureissu-palvelu lapsiperheille

Kevään uutuus Näyttelykeskus WeeGeellä Tapiolassa ovat lapsille suunnatut Reppureissut, joita voi tehdä ensi lauantaista 19.2. alkaen.  Infosta maksutta lainattavan repun avulla tehtävä kierros tarjoaa uudenlaisen, lapsille kiinnostavaksi tehdyn tavan tutustua talon kaikkiin museoihin.

Reppureissut on tarkoitettu 4-12-vuotiaille. Reissu tutustuttaa lapsen jokaisessa museossa yhteen teokseen, jonka äärellä on tehtävä. Kierrokseen kuluu aikaa noin tunti. Reissulaisten seuraksi suositellaan aikuista, joka auttaa teosten löytämisessä sekä jakaa yhdessä tekemisen riemun.

Näyttelykeskus WeeGeellä on saman katon alla ainutlaatuisen laaja ja monipuolinen museo- ja näyttelykokonaisuus. Uudet Reppureissut tarjoavat lapsille ja perheille entistä paremman mahdollisuuden oppia ja nauttia kulttuuri-, ja etnografisesta historiasta, leikin maailmasta sekä nykytaiteesta. Reissut tarjoillaan aluksi suomeksi ja ruotsiksi, mutta pian myös venäjän ja englannin kielellä.

WeeGeen museot ovat EMMA - Espoon modernin taiteen museo, KAMU - Espoon kaupunginmuseo, Suomen lelumuseo Hevosenkenkä, Suomen Kellomuseo sekä Helinä Rautavaaran museo.

Lisätietoja:
taidekasvatus- ja palvelupäällikkö Nana Salin, EMMA, nana.salin at espoo.fi<mailto:nana.salin at espoo.fi> p.050-4616780
asiakkuuspäällikkö Marianne Långvik-Huomo, Espoon kaupunginmuseo, KAMU, marianne.langvik-huomo at espoo.fi<mailto:marianne.langvik-huomo at espoo.fi> p.050-3368439


Leena Joutsenniemi
viestintäpäällikkö/Communications Manager

EMMA - Espoo Museum of Modern Art
PL 6661, FI-02070 ESPOON KAUPUNKI
+ 358 (0)46 877 1844, + 358 (0)9 8164 0544
leena.joutsenniemi at espoo.fi
www.emma.museum
Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta