[Nayttelyposti] LASTEN TAIDEKASVATUSSEMINAARI KOKOAA LAPPEENRANTAAN SUOMALAISIA JA VENÄLÄISIÄ TAIDEKASVATUKSEN ASIANTUNTIJOITA JA KULTTUURITOIMIJOITA

Taipale Mona Mona.Taipale at lappeenranta.fi
To 25.Loka. 13:24:31 EET 2010


 
LASTEN TAIDEKASVATUSSEMINAARI KOKOAA LAPPEENRANTAAN SUOMALAISIA JA VENÄLÄISIÄ TAIDEKASVATUKSEN ASIANTUNTIJOITA JA KULTTUURITOIMIJOITA

Lappeenrannan kaupunki, Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus Metku ja Etelä-Karjalan taidemuseo järjestävät maanantaina 29.11.2010 kello 12.00-14.30 kaikille avoimen ja maksuttoman suomalais-venäläisen lasten taidekasvatusseminaarin Etelä-Karjalan museon auditoriossa, Lappeenrannassa. Seminaariin saapuu taidekasvatuksen asiantuntijoita Pietarista tutustumaan suomalaiseen taidekasvatukseen ja keskustelemaan suomalaisten seminaarivieraiden kanssa taidekasvatuksesta Suomessa ja Venäjällä. Vapaita paikkoja maksuttomaan seminaariin on vielä joitakin jäljellä. Ne täytetään saapumisjärjestyksessä.

Aamupäivällä pietarilaisille kutsuvieraille esitellään Metkun ja taidelaitosten Kulttuuripolku-niminen kulttuurikasvatusohjelma. Iltapäivän kaikille avoimen seminaaritilaisuuden keskusteluteemoja ovat taidekasvatus kouluissa, yleisötyö lasten ja nuorten parissa, taidekasvatus välineenä erityisryhmissä sekä Suomen ja Venäjän taidekasvatusyhteistyö. Tilaisuudessa näytetään myös video-otteita Etelä-Karjalan taidemuseon ja Lappeenrannan musiikkiopiston yhteistyössä toteuttamista vauvojen musiikki- ja maalaustyöpajasta sekä Musiikillisia muistoja taidemuseolla -työpajasta.

29.11.2010 Lappeenrannassa toteuttava seminaari on osa lappeenrantalaisten taidekasvattajien kulttuurivaihtoa Pietarin kaupungin kanssa. Lappeenrantalaisia kulttuuritoimijoita ja taidekasvattajia on vieraillut Pietarissa syksyn 2010 aikana ja 29.11. pietarilaiset asiantuntijat tulevat vastavierailulle Lappeenrantaan.

Seminaaripaikan osoite on: Kristiinankatu 15, 53900 Lappeenranta.

Tervetuloa!

Lisätietoja suomalais-venäläisestä taidekasvatusseminaarista antaa Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus Metkun toiminnanjohtaja Minna Pirilä-Martti:
minna.pirila-martti at lappeenranta.fi
p. 040 187 4331

Mona Taipale
Amanuenssi, Etelä-Karjalan taidemuseo
+358 40 522 6280
mona.taipale at lappeenranta.fi

Curator, South Karelia Art Museum
+ 358 40 522 6280
mona.taipale at lappeenranta.fiLisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta