[Nayttelyposti] Joulun hyväntekeväisyyskohteet esillä Postimuseossa

Pärssinen Helena Helena.Parssinen at posti.fi
Ke 3.Loka. 17:29:08 EET 2010


Postimuseon Hyvän tahdon joulu -näyttely esittelee ja edistää hyväntekeväisyyttä eri muodoissaan. Näyttelyn yhteistyökumppaneina on hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka kertovat toiminnastansa ennen ja nyt. Lisäksi näyttelyssä voi tutustua erilaisiin hyväntekeväisyysmerkkeihin ja -postikortteihin. Näyttely on esillä Postimuseossa 5.11.2010-2.1.2011 ja museoon on vapaa pääsy koko näyttelyn ajan.

Joulu on muistamisen, lämpimien ajatusten ja lahjojen antamisen aikaa. Näyttelyn tarkoituksena on muistuttaa, kuinka tavallinen ihminen voi muistaa läheisiään, tuttuja ja tuntemattomia. Näyttely tarjoaa kävijälle tietoa auttamisen mahdollisuuksista ja erilaisista vaihtoehdoista ja tarjoaa tilaisuuden myös itse auttaa.

Näyttelyn yhteistyökumppanit ovat: Kirkon Ulkomaanapu, Pelastakaa Lapset, Pelastusarmeija, Plan Suomi säätiö, SOS-Lapsikylä, Suomen Punainen Risti, Suomen UNICEF-yhdistys ry, Suomen World Vision ja Syöpäjärjestöt. Postimuseo haluaa osoittaa sosiaalista vastuullisuutta liittyen läheisten muistamiseen ja heistä välittämiseen.

Näyttelyyn liittyy runsaasti oheistapahtumia. Muun muassa lasten oikeuksien päivänä 20.11 ja juuri ennen joulua 15.12. ohjelmassa on tapahtuma- ja myyntipäivät. Näyttely on tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.

Hyvän tahdon joulu -näyttely on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-18 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-17. Postimuseo sijaitsee Helsingin pääpostitalossa osoitteessa Asema-aukio 5 H.

Helena Pärssinen
projektisuunnittelija
Itella Oyj, Postimuseo
PL 167, 00101 HELSINKI
Helsingin pääpostitalo, Asema-aukio 5 H
puh. 020 451 4775
helena.parssinen at posti.fi<mailto:helena.parssinen at posti.fi>
www.postimuseo.fi<http://www.postimuseo.fi>
Postimuseo on Trafiikki-museo: www.trafiikki.fi<http://www.trafiikki.fi>
Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta