[Nayttelyposti] Tervetuloa tutustumaan Kuurojen museon uusiin palveluihin

Eskola Susanna Susanna.Eskola at kl-deaf.fi
Ke 28.Huhti. 16:21:52 EEST 2010


Kuurojen museo on maamme vanhimman vammaisjärjestön, Kuurojen liitto ry:n omistuksessa oleva erikoismuseo. Museossamme on tehty viime aikoina uudistuksia saavutettavuuden parantamiseksi. Tervetuloa tutustumaan Kuurojen museon uusiin palveluihin!

 

*	Näkövammaisille kävijöille on käytössä ääniopas. Äänitteessä on luettuna museon näyttelytekstejä sekä kuvailtuna museon tilat, esineitä, valokuvia, taideteoksia ja näyttelyssä olevia videohaastatteluita. Kuvailun käsikirjoittajana, lukijana ja kuvailijana toimii Pirkko-Leena Toikka. Äänite toimii kannettavalla Daisy-laitteella.
*	Vaihtuvan näyttelyn tekstit voi lukea pistekirjoituksella.
*	Viittomakielisille on tarjolla Applen iPod Touchilla toimiva päivitetty viittomakielinen museo-opas, jossa esitellään museon palveluita ja näyttelykokonaisuuksia. 
*	Huonokuuloisia kävijöitä varten Kuurojen museossa on nyt W Contego langaton äänenvahvistinlaitteisto, jossa on erillinen langaton lähetin museo-oppaalle ja 6 kappaletta vastaanottimia museovieraiden käyttöön. 
*	Näyttelysuunnittelu on toteutettu liikuntaesteisiä huomioiden. Lisäksi museossa on esteetön sisäänpääsy, esteetön wc, invapysäköinti, automaattiovi ja lainattavia apuvälineitä. Museosta voi tilata opastuksia erityisryhmille. Museo sijaitsee 1. kerroksessa.

Tervetuloa!

 

Kuurojen museo

Ilkantie 4

00400 Helsinki

museo at kl-deaf.fi <mailto:museo at kl-deaf.fi> 

www.kl-deaf.fi <http://www.kl-deaf.fi/>           

09-5803525

050 434 4735
Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta