Sahkoherkat --

 

Tietoja listasta Sahkoherkat

Listalla voi vertaistuen hengessä keskustella kaikesta sähköyliherkkyyteen liittyvästä. Listalla jaetaan myös aiheeseen liittyviä uutisia ja vinkkejä. Listalla on paljon Sähköherkät ry -yhdistyksen jäseniä, mutta se on yhdistyksestä riippumaton.

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Sahkoherkat arkistoon. (Tämänhetkinen viestiarkisto on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan käyttäminen Sahkoherkat
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen sahkoherkat@lists.greenspot.fi.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi allaolevassa kappaleessa.

Listalle Sahkoherkat liittyminen

Liity listalle Sahkoherkat täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään sähköpostitse vahvistuspyyntö. Tämän tarkoituksena on estää listatilauksen käyttö pilailuun ja ilkivaltaan. Vahvistuksesi saavuttua tilauspyyntösi jää vielä odottamaan listan valvojan hyväksyntää. Saat sähköpostitse tiedon listavalvojan päätöksestä. Tämä on myös yksityinen lista, mikä tarkoittaa, että postituslistan jäsenluettelo on vain jäsenten selattavissa.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.
  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä
Sahkoherkat Listalle liittyneet
(Jäsenluettelo on vain listan jäsenten saatavilla.)

Syötä email-osoite ja salasana, jos haluat selata jäsenluetteloa:

Email-osoite: Salasana:   

Syötä sähköpostiosoitteesi, jos haluat peruuttaa listatilauksesi, tilata salasanamuistutuksen tai muuttaa tilauksesi asetuksia:

Jos jätät kentän tyhjäksi, osoitettasi kysytään myöhemmin


Sahkoherkat – ylläpitäjä greenspot at greenspot.fi
Sahkoherkat – ylläpitosivut (käyttäjätunnukset vaaditaan)
Kaikki postituslistat

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix