Sahkoherkat

 

Tietoja Sahkoherkat-listasta

Listalla voi vertaistuen hengessä keskustella kaikesta sähköyliherkkyyteen liittyvästä. Listalla jaetaan myös aiheeseen liittyviä uutisia ja vinkkejä. Listalla on paljon Sähköherkät ry -yhdistyksen jäseniä, mutta se on yhdistyksestä riippumaton.

Listalle lähetettyjä viestejä voi selata Sahkoherkat-arkistossa. (Tämänhetkinen viestiarkisto on vain listan jäsenten saatavilla.)

Sahkoherkat-listan käyttäminen
Listaviestit lähetetään osoitteeseen sahkoherkat@lists.greenspot.fi.

Listalle liittyminen ja käyttäjätietojen hallinta, ks. alla.

Sahkoherkat-listalle liittyminen

Liity Sahkoherkat-listalle täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään sähköpostitse vahvistuspyyntö. Tämän tarkoituksena on estää listatilauksen käyttö pilailuun ja ilkivaltaan. Vahvistuksesi saavuttua tilauspyyntösi jää vielä odottamaan listan valvojan hyväksyntää. Saat sähköpostitse tiedon listavalvojan päätöksestä. Tämä on myös yksityinen lista, mikä tarkoittaa, että postituslistan jäsenluettelo on vain jäsenten selattavissa.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen; syötä ilman ääkkösiä):  
  Voit asettaa salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä käsiksi käyttäjätietoihisi. Älä käytä tässä sellaista salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen, sillä salasana lähetetään sinulle tarvittaessa suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jollet täytä salasanakenttää, järjestelmä luo sinulle salasanan automaattisesti. Salasana lähetetään sinulle sähköpostitse, kun listajäsenyytesi on vahvistunut. Voit milloin tahansa myöhemmin pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jos unohdat sen. Salasanan avulla voit muuttaa käyttäjätietojasi. Sinulle lähetetään kuukausittain muistutusviesti, joka sisältää salasanasi.

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat listaa koskevat viestit?  

Listatilauksen hallinta
Syötä sähköpostiosoitteesi, jos haluat peruuttaa listatilauksesi, tilata salasanamuistutuksen tai muuttaa tilauksesi asetuksia:

Jos jätät kentän tyhjäksi, osoitettasi kysytään myöhemmin
Jäsenluettelo
(Jäsenluettelo on vain listan jäsenten saatavilla.)

Syötä osoite ja salasana, jos haluat selata jäsenluetteloa:

Osoite: Salasana:   


Sahkoherkat – ylläpitäjä greenspot at greenspot.fi
Sahkoherkat – ylläpitosivut (käyttäjätunnukset vaaditaan)
Kaikki postituslistat

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix