[Nayttelyposti] Seminaari: Lähihistorian oppimismenetelmiä aikuiskasvattajille 30.11.

Ilona Niinikangas ilona.niinikangas at helinamuseo.fi
Ti 22.Loka. 09:57:21 EET 2022


MoMem / Liikkuvat muistot -hankkeen päätöstapahtuma Helinä Rautavaaran museossa Espoossa 30.11.2022 kello 13.30-16.30

Tervetuloa Liikkuvat muistot -hankkeen päätöstapahtumaan. Tapahtuma on suunnattu erityisesti aikuiskasvattajille, eli siten myös museoiden oppaille, ohjaajille ja pedagogeille. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 30.11.2022 Helinä Rautavaaran museossa, osoitteessa Entressen kauppakeskus, Siltakatu 11, Espoo. Ilmoittaudu tapahtumaan 25.11. mennessä osoitteessa info at helinamuseo.fi

Iltapäivän tapahtuma koostuu alustuksista ja paneelikeskustelusta. Tapahtumassa alustaa tietokirjailija Timo Virtala. Kommentaattoreina kirjailija, kokemusasiantuntija Nimco Noor ja luovan ilmaisun opettaja Taina Kilpelä Omniasta.

Helinä Rautavaaran museon henkilökunta esittelee MoMem-oppimisalustan ja yhdessä kokeillaan interaktiivisia oppimismenetelmiä. Keskustelulle ja kysymyksille on myös aikaa.

MoMem / Liikkuvat muistot -hankkeessa kehitettiin lähihistorian oppimisen menetelmiä laajalle yleisölle. Helinä Rautavaaran museo on tuottanut aineistoja koskien Karjalan evakkojen asutushistoriaa ja somalialaisten saapumista Suomeen 1990-luvulla. Museo on yksi kuudesta partnerista Erasmus+ -ohjelman kautta rahoitetussa Moving Memories - Creative Drives for a Changing Europe -hankkeessa, jonka tavoitteena on inspiroida oppijoita ymmärtämään historiallisia muutoskausia Euroopassa. Hankkeessa on koottu ja testattu kokemuksellisia ja interaktiivisIa menetelmiä luovalla tavalla.


Lisätietoja hankkeesta Moving Memories -verkkosivuilta: http://www.moving-memories.eu/
ja http://www.moving-memories.eu/fi/tervetuloa/

Lisätietoja: Katri Hirvonen-Nurmi (katri.hirvonen-nurmi (at) helinamuseo.fi)

Ystävällisin terveisin
Ilona Niinikangas
Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta