[Nayttelyposti] Ilmastonmuutoswebinaari 14.1. Kuopion taidemuseon ja Neemo Oy:n yhteistyönä

Louni Marja marja.louni at kuopio.fi
Ma 4.Tammi. 09:34:41 EET 2021


Ilmastonmuutos on asia, joka koskettaa meitä kaikkia. Ilmastonmuutos herättää huolta, mutta siihen myös suhtaudutaan välinpitämättömästi.

Torstaina 14.1.2021 klo 11-12 pidettävässä Taideilmastonmuutos- webinaarissa käsitellään ilmastonmuutokseen liittyviä kysymyksiä nuorten näkökulmasta. Webinaarissa Pohjois-Savon ELY-keskuksen ilmastoasiantuntija Tapio Kettunen, Itä-Suomen ilmatieteellisen tutkimuskeskuksen erikoistutkija Tero Mielonen ja Kuopion kaupungin ympäristöjohtaja Tanja Ahonen keskustelevat ilmastonmuutoksesta ja vastaavat Minna Canthin koulun oppilaiden kysymyksiin ilmastonmuutokseen liittyen.

Webinaari liittyy Kuopion taidemuseossa esillä olevaan Nanna Hännisen Understanding the Big Picture -näyttelyyn. Taiteilija käsittelee teoksissaan mm. ympäristön tilannetta ja yksilön suhdetta ympäröivään maailmaan. Webinaarissa hyödynnetään taiteilijan valokuvateoksia, jotka auttavat avaamaan monitahoista ja vaikeaakin teemaa.

Webinaariin voi osallistua chatin kautta ja webinaari myös nauhoitetaan ja se on katsottavissa jälkikäteen Youtubessa. Näyttely Kuopion taidemuseossa on avoinna 24.1.2021 saakka. (huom! näyttelyaikaa on pidennetty viikolla). Oppilasryhmät ovat tervetulleita vierailemaan näyttelyssä. Turvallisen vierailun turvaamiseksi on ehdottoman tärkeää varata omalle ryhmälle vierailuaika etukäteen taidemuseon asiakaspalvelusta 044 718 2633 (ti-su 10-17, ke 10-19).

Keskustelun fasilitoi valokuvataiteilija Nanna Hänninen, joka toimii oman taiteellisen työnsä rinnalla Neemo Oy:n toimitusjohtajana. Neemo-metodissa hyödynnetään taiteen monipuolisia mahdollisuuksia muutoksessa ja tuodaan luovuus ja innovointi kiinteäksi osaksi ihmisten välistä vuorovaikutusta ja työelämää. Taiteilijalla on parhaillaan esillä laajat retrospektiiviset näyttelyt Kuopion taidemuseossa ja Serlachius Museo Göstassa.

 Kuopion Taidemuseon ja Neemo Oy:n tuottama webinaari pidetään Zoomissa to 14. tammikuuta klo 11-12!

Ilmoittaudu webinaariimme oheisesta linkistä: https://us02web.zoom.us/s/82065627381

Lisätietoja:
valokuvataiteilija Nanna Hänninen, nanna at neemomethod.com<mailto:nanna at neemomethod.com>, 040 510 9236
vs. museonjohtaja Marja Louni, marja.louni at kuopio.fi<mailto:marja.louni at kuopio.fi>, 044 718 2639


Marja Louni
vs. Museonjohtaja, Kuopion taidemuseo / Director of Kuopio Art Museum
Kuopion kaupunki / Kuopion taidemuseo / Kuopio Art Museum
Kauppakatu 35, 70100 Kuopio
044 718 2639, marja.louni(at)kuopio.fi
www.kuopiontaidemuseo.fi<http://www.kuopiontaidemuseo.fi/>
www.kuopio.fi<http://www.kuopio.fi/>
--------------------------------------------------------
Hyvän elämän pääkaupunki
Terveyttä, elinvoimaa ja arjen rikkautta
--------------------------------------------------------Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta