[Nayttelyposti] Ateneum avautuu ja pääsylippujen myynti siirtyy Lippu.fi:n kanaviin

Anna Kari Anna.Kari at ateneum.fi
Ma 19.Huhti. 12:03:14 EEST 2021


Ateneum avautuu ja pääsylippujen myynti siirtyy Lippu.fi:n kanaviin


Ateneumin taidemuseo avautuu yleisölle tiistaina 27. huhtikuuta 2021. Museo on ollut suljettuna koronaviruksen leviämisen estämiseksi 30. marraskuuta 2020 alkaen. Toistaiseksi kaikkien museovieraiden on ostettava lippu tietylle saapumisajankohdalle museoon Lippu.fi:n kautta turvallisen museokäynnin takaamiseksi. Lipunmyynti esillä olevaan taidemaalari Ilja Repinin näyttelyyn alkaa tiistaina 20. huhtikuuta 2021 klo 9.00. Lippuja myydään rajoitettu määrä. Muutokset ovat mahdollisia.


Aluksi museon avautuessa yleisöllä on pääsy vain kolmannen kerroksen Ilja Repinin näyttelyyn. Myöhemmin yleisö voi vierailla myös Fokus-salin näyttelyssä Hannu Väisänen ja Schillmark-variaatiot sekä Suomen taiteen tarina -kokoelmanäyttelyssä ja tästä tiedotetaan erikseen. Rajaamalla pääsyä näyttelyihin taataan se, että yleisön museokäynti on varmasti turvallinen. Ilja Repinin näyttely on esillä su 29.8.2021 asti ja Hannu Väisäsen näyttely su 8.8.2021 asti.

Lue lisää tiedotteesta: https://ateneum.fi/uutiset/avaudumme-ti-27-4-nayttelyyn-vain-ennakkolipulla<https://ateneum.fi/uutiset/avaudumme-ti-27-4-nayttelyyn-vain-ennakkolipulla/>


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta