[Nayttelyposti] Porin taidemuseon näyttelyiden viittomakielinen esittelyvideo

Mirja Ramstedt-Salonen mirja.ramstedt-salonen at pori.fi
Pe 10.Heinä. 13:09:14 EEST 2020


Porin taidemuseon näyttelyihin voi nyt tutustua viittomakielisen ja tekstitetyn esittelyvideon avulla


Viittomakielinen esittelyvideo kuljettaa katsojan läpi taidemuseon ajankohtaisten näyttelyiden. Esillä on kolmen taiteilijan - Adrian Melis, Ola Vasiljeva ja Jenni Yppärilä – yksityisnäyttelyt. Tutkimuksellinen näyttely tarkastelee Maire Gullichsenin ja Galerie Artekin toimintaa sekä Alvar Aallon abstrakteja teoksia suhteessa hänen arkkitehtonisiin suunnitelmiinsa.

Näyttelyn oppaana on Zagryda Sandholm, Osk Ursa Minor.


Porin taidemuseon ajankohtaiset näyttelyt kertovat taiteilijoiden kiinnostuksesta erilaisiin tiloihin, rakennuksiin, yhteiskunnallisiin rakennelmiin sekä ajan ja ihmiselämän niihin jättämiin jälkiin. Näyttelyissä voimme nähdä niin rakennetun ympäristön pikkutarkkaa havainnointia kuin politiikan ilmiöitä sekä konstikkaita kulisseja ja esineitä teatterin maailmasta. Näyttelyt ovat esillä 27.9.2020 asti.


Viittomakielinen esittelyvideo on katsottavissa Porin taidemuseon YouTube-kanavalla, tekstitys on valittavissa videon asetuksista: https://www.youtube.com/watch?v=e8OSjGW9B2g


Ursa Minor on viittomakielinen esittävän taiteen osuuskunta, joka etsii ja tutkii uusia keinoja saavutettavuuden ja inkluusion toteuttamiseksi taiteen ja kulttuurin kentällä. Yhteistyömme on tukenut tavoitteitamme oppia jatkuvasti lisää taide- ja kulttuuripalveluiden saavutettavuuden ja yhdenvertaisuuden edistämisestä.


www.poriartmuseum.fi<http://www.poriartmuseum.fi>


_____
Mirja Ramstedt-Salonen
Intendentti, pedagogiset palvelut / Head of Education
Porin taidemuseo/ Pori Art Museum
Porin kaupunki/sivistystoimiala/kulttuuriyksikkö / City of Pori
Add. Eteläranta, 28100 Pori, Finland
+358 44 701 1119
mirja.ramstedt-salonen at pori.fi
facebook.com/Porin-taidemuseo-Pori-Art-Museum
instagram.com/poriartmuseum/
Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta