[Nayttelyposti] Aboa Vetus & Ars Nova avaa kirjakaupan

Selina Kiiskinen selina.kiiskinen at aboavetusarsnova.fi
To 28.Loka. 14:33:29 EET 2019


Aboa Vetus & Ars Nova avaa kirjakaupan

Turkulainen Aboa Vetus & Ars Nova laajentaa museokauppatoimintaansa avaamalla kirjakaupan nykyisen kaupan viereen. Kirjakauppa esittelee museon teemoihin liittyvää kirjallisuutta historian ja taiteen alalta. Valikoimasta löytyy myös Turku-aiheisia julkaisuja, harrastekirjoja, lastenkirjoja ja laaja valikoima Suomen Kirjallisuuden Seuran julkaisuja. "Otamme vastaan yleisön toiveita kirjakaupan kehittämisessä. Kaunokirjallisuutta ei tällä hetkellä ole, mutta se on mahdollinen kehityssuunta", kertoo museonjohtaja Johanna Lehto-Vahtera.

Kirjallisuuden lisäksi kaupan valikoimaan kuuluu sarja Turku-aiheisia julisteita ja kasseja Come to Finland- ja Påster-designyrityksiltä. Ennestään runsas muistikirjavalikoima kasvaa, mukana on Moleskine-tuotteita ja suosittuja Muumi-aiheisia vihkoja ja muistikirjoja. Aboa Vetus & Ars Novan museokauppa on tunnettu korttikauppa, ja myös uudessa kirjakaupassa on saatavilla kauniita kotimaisia postikortteja monenlaiseen muistamiseen.

Museokaupan joulu 30.11.

Uuden kirjakaupan avajaisia juhlistetaan lauantaina 30.11. museokaupan joulu -tapahtumassa. Jouluisessa museokaupassa on tarjolla glögiä ja pipareita klo 11-14. Klo 13 tietokirjailijat Johanna Lehto-Vahtera ja Ilari Aalto haastattelevat toisiaan. Lehto-Vahtera on julkaissut kolme kirjaa pienviljelijä August Pyölniitun käsikirjoituksista ja Aalto yhdessä Elina Helkalan kanssa kolme keskiaikaa ja arkeologiaa käsittelevää kirjaa.
Museokaupan tuotteet -15 % koko päivän ajan. Tervetuloa juhlistamaan avajaisia kanssamme!

Uutinen ja kuvia museon verkkosivuilla:
https://www.aboavetusarsnova.fi/fi/uutiset/aboa-vetus-ars-nova-avaa-kirjakaupan

--

Selina Kiiskinen
Tiedottaja-amanuenssi
p. 0207 181 639, 040 576 3839
selina.kiiskinen at aboavetusarsnova.fi<mailto:selina.kiiskinen at aboavetusarsnova.fi>

Aboa Vetus & Ars Nova
Historian ja nykytaiteen museo
Itäinen Rantakatu 4-6, 20700 Turku
www.aboavetusarsnova.fi<http://www.aboavetusarsnova.fi>

Paras museokokemus ikinä!Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta