[Nayttelyposti] Punkfestareilla Postimuseossa muisteloita, bändejä, kuvauspiste jne…

Helena Pärssinen helena.parssinen at postimuseo.fi
Ma 29.Tammi. 14:07:59 EET 2018


Postimuseo järjestää punkfestarit ensi lauantaina 3.2.Vapriikissa klo 12–19.30 Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyn innoittamana. Tarjolla on koko päivän monipuolista punkhenkistä ohjelmaa.
Päivän aikana muistellaan punkkia eri näkökulmista. Asko Alasen haastateltavina ovat Tumppi Varonen, Jyrki Siukonen, Pauli Kallio ja Juho Hänninen. Illan suussa lavalle astuvat bändit Loose Prick ja Vaavi.
Yleisön toivotaan pukeutuvan punkhenkisesti. Postimuseo palkitsee punkhenkisimmän asun. Paikalla päivystää myös kuvauspiste, jossa on lisäksi tarjolla punkhenkisiä vaatteita kuvausta varten.  Kolme tuntia kestävässä pop up -työpajassa valmistetaan rintamerkkejä tai kangasmerkkejä. Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyyn pääsee myös tutustumaan Jukka Junttilan asiantuntijaopastuksella.
Päivän ohjelma:
Klo 12–15 Punk-työpajassa valmistetaan rintamerkki tai kangasmerkki. Pajan ohjaa kuvataiteilija ja taidekasvattaja Outi Virtanen.
Klo 13–16 Kuvauspalvelussa jokainen voi kuvauttaa oman punktyylinsä. Punkhenkisin asu palkitaan Ravintola Telakan kahden hengen lahjakortilla.
Klo 14–15 Punk-muistelot: Pauli Kallio ja Jyrki Siukonen. Maalaispunk ja kaupunkilaispunk - Suomen punkverkoston leviäminen kautta maan. Asko Alanen haastattelee.
Klo 15–16 Jukka Junttilan asiantuntijaopastus.
Klo 16–17 Punk-muistelot: Tumppi Varonen ja Juho Hänninen. Katupoika ja tiedonkerääjä - Suomalaisen punkin elämys ja historia. Asko Alanen haastattelee.
Klo 17.30–19.30 Bändit lavalla: Loose Prick ja Vaavi.
Postimuseo museokeskus Vapriikissa, Alaverstaanraitti 5, Tampere. Vapriikin pääsymaksu tai museokortti.
Ystävällisin terveisin

Helena Pärssinen
viestintäsuunnittelija
Postimuseo
Häkiläpolku 3, 33100 Tampere
puh. 0400 806909
helena.parssinen at postimuseo.fi<mailto:helena.parssinen at postimuseo.fi>
www.postimuseo.fi<http://www.postimuseo.fi/>

Postimuseo kuuluu Trafiikki-museoihin
Trafiikki-museot -verkosto<http://www.trafiikki.fi/yhdistys/>

Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta