[Nayttelyposti] SKSssa tapahtuu maaliskuussa

Mettomäki Sirkka-Liisa sirkka-liisa.mettomaki at finlit.fi
Pe 3.Maalis. 09:26:11 EET 2017


Hyvät vastaanottajat,Tervetuloa SKS:n tapahtumiin maaliskuussa!10.3. klo 9.30 Codices Fennici. Suomen keskiajan ja 1500-luvun käsikirjoitukset verkossa, julkistamisseminaari SKS:n juhlasalissa.

http://www.finlit.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri/codices-fennici-keskiajan-ja-1500-luvun-kasikirjoitukset-verkossa#.WLkXo_Jp8RM17.3. klo 15 Hämärä. esitys siitä, mitä tapahtuu identiteetillemme ja käsityksellemme itsestämme, kun omaksumme  uuden kielen ja joudumme uuteen kieliympäristöön? - Tilaisuus on osa Satakielikuukauden<https://satakielikuukausi.org/> tapahtumia ja SKS järjestää sen yhteistyössä Suomi-Seuran<http://www.suomi-seura.fi/fi/suomi-seura> kanssa. Tilaisuus on SKS:n juhlasalissa.

http://www.finlit.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri/hamara-twilight#.WLkW8PJp8RM22.3. klo 16.30 SKS:n kirjakeskiviikon aiheena on Matthias Alexander Castrén ja hänen teoksensa Luentoja suomalaisesta mytologiasta<https://skskirjat.pikakirjakauppa.fi/tuote/castr_n/luentoja_suomalaisesta_mytologiasta/9789522227416>. Huom. kirjakeskiviikot pidetään Tiedekirjassa, Snellmaninkatu 13, Helsinki.

http://www.finlit.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri/m-castren-ja-suomalainen-mytologia#.WLkXT_Jp8RMSKS:n tapahtumakalenteri:

http://www.finlit.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri#.WLkYCPJp8RMParhain terveisinSirkka-Liisa MettomäkiViestintäjohtaja

Communications DirectorSuomalaisen Kirjallisuuden Seura, SKS

Finnish Literature Society, SKS

Hallituskatu 1

PL/P.O.Box 259, FI-00171 Helsinki

puh./tel. +358 40 580 4964

sirkka-Liisa.mettomaki at finlit.fi<mailto:sirkka-Liisa.mettomaki at finlit.fi>

www.finlit.fi<http://www.finlit.fi>

www.finlit.fi/blogi<http://www.finlit.fi/blogi>  "Vähäisiä lisiä"

www.facebook.com/suomalaisenkirjallisuudenseura<http://www.facebook.com/suomalaisenkirjallisuudenseura>

www.twitter.com/SKS_finlit<http://www.twitter.com/SKS_finlit>

www.youtube.com/user/SKSfinlit<http://www.youtube.com/user/SKSfinlit>
Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta