[Nayttelyposti] Taidelauantai Merikeskus Vellamossa 11.3.

marja.puukka at kotka.fi marja.puukka at kotka.fi
Ke 1.Maalis. 19:32:12 EET 2017


Lauantaina 11.3.2017 Merikeskus Vellamossa vietetään taidelauantaita. Taidelauantai järjestetään Viaporin telakka -valokuvanäyttelyn, Kauno-taidenäyttelyn ja Kasvoja Kymenlaaksosta kulttuurihistoriallisen näyttelyn innoittamana. Ohjelma sopii aikuisille ja koululaisille.

klo 12-14 Piirretään kasvoja näyttelyissä

Haluaisitko saada opastusta kasvojen piirtämiseen tai haluaisitko tulla malliksi? Tule harjoittelemaan luonnosten piirtämistä Repin-instituutin opettajan ja opiskelijoiden kanssa. Repin-instituutin opiskelijat piirtävät halukkaista malleista croquis-piirroksia eli nopeita luonnosmaisia kuvia. Samalla voit kuulla Repin-instituutin toiminnasta. Lisätietoja Repin-instituutin kuvataidekoulutuksesta amanuenssi Aleksandra Hintsala, http://repininstituutti.fi

Alle 18-vuotiaat maksutta, aikuiset pääsymaksun (10/6 €) hinnalla.

klo 12-15 Korttityöpaja ja taiteilija tavattavissa  Kauno-näyttelyssä

Kokeile kaunokirjoitusta! Kirjoita upeaan, itse askartelemaasi kevät- tai villieläinaiheiseen korttiin kauniilla käsialalla piristävä tervehdys ystävälle, sukulaiselle tai vaikka itsellesi. Saat tarvittaessa opastusta kaunokirjoitukseen.

Taiteilija tavattavissa! Vieraile Kauno-näyttelyssä taiteilijan kanssa ja juttele näyttelyn teoksista. Näyttelyssä tavattavissa taiteilijat Tiiu Anttinen ja Soli Perttu Kulttuuriyhdistys Antareksesta.

Alle 18-vuotiaat maksutta, aikuiset pääsymaksun (10/6 €) hinnalla.

klo 14-15.30 Carl Irjala: Uutta näkökulmaa kuvaukseen -luento auditoriossa

Luento auttaa kuulijaa löytämään uusia kuvakulmia, uutta kuvattavaa, uudessa valossa ja millä tahansa kameralaitteella. Aineisto sopii sekä nuorille että varttuneemmille ja on tarkoitettu auttamaan uusia valokuvauksen harrastajia sekä antamaan uutta puhtia kokeneille kuvaajille. Luennolle osallistujia pyydetään ennakkotehtävänä etsimään heijastuksia ja siluetteja Merikeskus Vellamosta ja kuvaamaan niitä kännykkäkameralla.

Luennoitsija Carl Irjala on Kotkan seudulla toimiva freelance-valokuvaaja. Carl Irjalan valokuviin voi tutustua hänen kotisivuillaan  https://dismason.org

Luennolle on vapaa pääsy.

…………………………………………………
Marja Puukka
Tiedotus & asiakaspalvelu|Communications & Customer Service
Merikeskus Vellamo|Maritime Centre Vellamo
Tornatorintie 99 B, 48100 Kotka, Finland
Mobile +358 40 350 0496
www.merikeskuvellamo.fi<http://www.merikeskuvellamo.fi/>
www.facebook.com/merikeskusvellamo.fi<http://www.facebook.com/merikeskusvellamo.fi>
www.instagram.com/merikeskusvellamo/<http://www.instagram.com/merikeskusvellamo/>



Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta