[Nayttelyposti] Joulunajan hauskin piparien koristelukilpailu alkaa lauantaina 21.11.

Merja Nummi merja.nummi at hotellijaravintolamuseo.fi
Ke 18.Loka. 14:50:39 EET 2015


Hotelli- ja ravintolamuseo / Tiedote 18.11.2015
 
JOULUNAJAN HAUSKIN PIPARIEN KORISTELUKILPAILU ALKAA LAUANTAINA 21.11.
PipariBattle on nettikilpailu, jossa etsitään joulunajan söpöintä, hellyttävintä ja karismaattisinta piparia. Kilpailu käynnistyy lauantaina 21.11. piparien koristelutyöpajalla ja pop up -ravintolalla Hotelli- ja ravintolamuseossa.
Pipari on iloinen ja maistuva joulunajan kausiherkku, jonka leipominen ja koristelu tuo kaikenikäiset yhteen myönteisen yhdessäolon ja -tekemisen puitteissa. Neljättä kertaa järjestettävän kisan tämän vuoden teemana on nimenomaan yhdessä tekeminen ja ystävyys. Kilpailu haastaa ystävät, perheet, työporukat ja koululuokat koristelemaan yhdessä piparkakkuja. 
Kisa käynnistyy Helsingin Kaapelitehtaalla Hotelli- ja ravintolamuseossa Ravintolapäivän tapahtumalla, lauantaina 21.11.2015 klo 11-16. Ruoholahden ala-asteen koulun 6 A -luokan pitämässä JouluCafé:ssa on tarjolla edullisin hinnoin muun muassa maukasta juuressosekeittoa sekä herkullisia jouluisia leivonnaisia. Kahvilan tuotolla kerrytetään leirikoulukassaa. Työpajassa voi koristella unelmiensa piparkakun.
 
KILPAILUOHJE
Kilpailuun osallistutaan ottamalla valokuva itse koristellusta piparista ja lataamalla se merkinnällä #piparibattle2015 Instagram-kuvapalveluun 21.11.-20.12.2015 välisenä aikana. Kilpailuun voi osallistua myös lähettämällä kuva Hotelli- ja ravintolamuseolle sähköpostitse osoitteeseen hrm at hotellijaravintolamuseo.fi, jolloin työ julkaistaan "PipariBattle" Instagram-tilillä.
Lisäksi kilpailuun voi osallistua koristelutyöpajoissa Hotelli- ja ravintolamuseossa lauantaina 21.11. ja 12.12. klo 11-16. Työpajoihin on vapaa pääsy.
VOITTAJAN VALINTA
Yleisö äänestää Instagramissa kilpailuun lähetetyistä töistä voittajan. Eniten ääniä saaneella piparilla voittaa Museokortin tai opastetun kierroksen ryhmälle Hotelli- ja ravintolamuseoon. Lisäksi viikkoarvontoja ja jokainen yli 50 ääntä saanut kilpailutyö saa pienen palkinnon. Voittaja on se, jonka kilpailutyöllä on eniten ääniä 20.12.2015 klo 16.00.
 
Kilpailun järjestävät Hotelli- ja ravintolamuseo ja Kaapelin joulu. Työpajojen yhteistyökumppanina on Dr. Oetker. Lisätietoja www.hotellijaravintolamuseo.fi ja www.kaapelinjoulu.fi 
 
Jouluisin terveisin,
Merja Nummi, museolehtori, Hotelli- ja ravintolamuseo
puh. 044 - 747 4106, merja.nummi at hotellijaravintolamuseo.fi
Hotelli- ja ravintolamuseo on suomalaisen ruokakulttuurin erikoismuseo Helsingin Kaapelitehtaalla. Maukkainta historiaa!


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta