[Nayttelyposti] Eräkirjojen aatelia -kirjamyynti Suomen Metsästysmuseossa 16.5. klo 17–22

Suomen Metsästysmuseo info at metsastysmuseo.fi
Ma 11.toukokuu. 16:22:27 EEST 2015


Eräkirjojen aatelia -kirjamyynti Suomen Metsästysmuseossa Riihimäen Museoiden yössä 16.5. klo 17–22

Suomen Metsästysmuseo järjestää Riihimäen Museoiden yössä Metsästyskirjaston poistomyynnin. Kirjasto tekee kokoelmapoistoja ja myy luetteloimattomia kaksoiskappaleita. Saatavilla on sopuhintaan laadukkaita metsästyksen ja kalastuksen tietokirjoja, luontokirjoja ja eräkirjallisuuden helmiä mm. A. E. Järviseltä, Yrjö Kokolta, Sakari Pälsiltä ja K. M. Walleniukselta.

Myynnissä myös täysin uusia ja leimaamattomia teoksia, joten myös keräilijöiden kannattaa tulla tarkastamaan tarjonta!


Partiolaisten kahvio

Partiolaiset myyvät Museoiden yönä Metsästysmuseon pihalla makkaraa, kahvia ja leivonnaisia klo 17–21 välisen ajan. Tuotto menee Riihimäen Erätyttöjen ja Eräpoikien toiminnan tukemiseen.


Museo kestävän kehityksen rakentajana

Museoiden yö -tapahtuma on osa kansainvälisen Museoviikon ohjelmaa. Tänä vuonna Museoviikkoa vietetään 16.–23. toukokuuta teemalla "Museot kestävän yhteiskunnan rakentajina". Kirjojen kierrätysmyynti ja partion nuorisotoiminnan tukeminen ovat Suomen Metsästysmuseon toimia kestävän yhteiskunnan rakentamiseksi.

Kaikkiin Riihimäen museoihin on museoiden yössä vapaa pääsy.

Muiden museoiden yöohjelmaan voi tutustua Metsästysmuseon kotisivuilla: http://www.metsastysmuseo.fi/tapahtumat/museoviikko/museoiden_yo2015.php


Täytä museopassi ja osallistu arvontaan!

Museoiden yön suosittu museopassi on käytössä jälleen. Keräämällä lauantaina 16.5. kaikista viidestä Riihimäen museosta leiman museopassiin osallistuu hienojen palkintojen arvontaan. Pääpalkintona arvotaan juuri markkinoille tullut uutuus Museokortti.

Museokortti on henkilökohtainen pääsylippu lähes 200 museoon ympäri Suomen ja se on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttökerrasta lukien. Kortin arvo on 54 €. Museokortteja voi ostaa kaikista yhteistyössä mukana olevista museoista mm. Suomen Metsästysmuseosta. Lisätietoa museokortista löytyy osoitteesta: http://www.museot.fi/


Tiedon välitti:

Ilja Koivisto
museopalvelupäällikkö / Head of Public Relations & Communications
Suomen Metsästysmuseo / The Hunting Museum of Finland
Tehtaankatu 23 A
11910 Riihimäki
Tel.  +358 (0) 19 722 287
ilja.koivisto at metsastysmuseo.fi<mailto:ilja.koivisto at metsastysmuseo.fi>
www.metsastysmuseo.fi<http://www.metsastysmuseo.fi/>

Olemme myös Facebookissa!
http://www.facebook.com/Suomen.Metsastysmuseo
Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta