[Nayttelyposti] Guggenheim Helsinki Now -oheisohjelmaa

Lotta Nelimarkka lotta.nelimarkka at taidehalli.fi
Ti 5.toukokuu. 14:30:39 EEST 2015


GUGGENHEIM HELSINKI NOW -NÄYTTELYN OHEISOHJELMA HELSINGIN TAIDEHALLISSA
Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia. 
Osoite: Helsigin Taidehalli, Nervanderinkatu 3, 00100 Helsinki
Lisätietoja näyttelystä: www.taidehalli.fi, www.designguggenheimhelsinki.org



- GUGGENHEIM HELSINKI LIVE
To 7.5. klo 16.30
Yleisötilaisuus pureutuu kysymykseen osallistumisesta ja osallisuudesta muuttuvien kaupunkien kehityksessä. Demos Helsinki esittelee aikaisemmissa Guggenheim Helsinki Live -tilaisuuksissa käsiteltyjä aiheita sekä johtaa avointa keskustelua nyt esiin nousevista aiheista. Tapahtuma järjestetään suomeksi ja englanniksi.


- LASTEN TYÖPAJA: PRINCIPLES OF PLAY
La 9.5. työpajat alkavat klo 11.00, 11.45, 12.30
Jos tietokonekoodi on aikamme Lego-palikka - luomisen työkalu - miten voimme opettaa lapsillemme uteliaisuutta, löytämisen riemua ja kykyä hämmästyä maailman ihmeistä? Hello Rubyn perustaja LINDA LIUKAS opettaa kolmessa työpajassa teknologiaa 5–9-vuotiaille lapsille.
Kielet: englanti ja suomi.
Paikkoja on rajoitettu määrä. Varaa paikkasi: rsvp at miltton.fi. Merkitse viestiin, mihin workshoppiin haluat osallistua ja osallistuvan lapsen ikä.


- LUENTO: PLAY TODAY
La 9.5. klo 14
Esitelmiä ja keskustelua leikistä ja teknologiasta, muotoilusta ja neurotieteestä nykypäivän lapsille, jotka edustavat ensimmäistä diginatiivia sukupolvea. Osallistujat: Linda Liukas (Hello Ruby, FI), Hugo Liu (USA). Varaa paikkasi 7.5. mennessä: rsvp at miltton.fi

- KESKUSTELUTILAISUUS: THE UNSATURATED
Pe 15.5. klo 18
Belgialaisen taiteilijan Carsten Höllerin ja Tukholman Moderna Museetin johtajan Daniel Birnbaumin keskustelu nykytaiteilijan työstä. Osallistujat: Carsten Höller (BE), Daniel Birnbaum (SE). Ilmoittautumiset: rsvp at miltton.fi





Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta