[Nayttelyposti] Äitenpäiväkonsertti Tamminiemessä 11.5. klo 14

Saarenmaa, Mervi Mervi.Saarenmaa at nba.fi
Su 4.toukokuu. 09:53:52 EEST 2014


Urho Kekkosen museossa Tamminiemessä on äitienpäiväkonsertti sunnuntaina 11.5. klo 14. Päivi Mäkinen, laulu, ja Tapani Puranen, piano, tulkitsevat mm. Merikannon, Chydeniuksen, Edelmannin ja Piafin tunnelmallista musiikkia.

Liput 15€. Lipun hintaan sisältyy opastus museoon. Konsertin kesto noin 1h.


Päivi Mäkinen on laulaja, näyttelijä, tuottaja ja teatteri-ilmaisun opettaja, joka tunnetaan erityisesti Edith Piafin laulujen tulkkina. Vuoden Viihdetaiteilijaksi hänet valittiin 1996. Viime vuosina Mäkinen on toteuttanut mm. Tarinoita ja lauluja rintamalta -konsertteja, joiden inspiraationa ovat toimineet hänen oman isänsä sodanaikaiset kirjeet rintamalta.


Tapani Puranen on säveltäjä, sanoittaja, sovittaja, kapellimestari, kosketinsoittaja, tuottaja ja äänittäjä. Pääosin hän on työskennellyt kevyen musiikin parissa, mutta myös klassisempi ja hengellinen musiikki ovat tulleet mukaan viime vuosina. Purasella on vahva ammattimuusikkotausta mm. tanssiorkestereista ja hän on opiskellut Sibelius-Akatemiassa orkesterinjohtoa sekä musiikkituotantoa ja äänittämistä.Ennakkovaraukset ja tiedustelut: urhokekkosenmuseo at nba.fi<mailto:urhokekkosenmuseo at nba.fi> ja puh. 040 128 6373Osoite: Seurasaarentie 15, 00250 Helsinki. www.nba.fi<http://www.nba.fi>Tervetuloa!

Mervi Saarenmaa
Vastaava opas
Urho Kekkosen museo Tamminiemi
Seurasaarentie 15
00250 Helsinki
puh. +358 40 128 6373
mervi.saarenmaa at nba.fi<mailto:mervi.saarenmaa at nba.fi>
www.nba.fiLisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta