[Nayttelyposti] Ilmoittautuminen on avattu / VAIKUTTAJAFOORUMI TI 22.4. KLO 18 / Tommi Laitio: Nuorista jää jälki

Ilona Hildén ilona.hilden at mfa.fi
To 13.Maalis. 12:55:49 EET 2014Vuoden 2014 ensimmäinen
VAIKUTTAJAFOORUMI
Tommi Laitio: Nuorista jää jälki

Tiistai 22.4. klo 18, Arkkitehtuurimuseo / Vapaa pääsy, paikkoja on rajoitetusti

ILMOITTAUTUMINEN ON AVATTU–  VARAA PAIKKASI:
https://www.eventbrite.com/e/vaikuttajafoorumi-tommi-laitio-nuorista-jaa-jalki-tickets-10890049431


Arkkitehtuurimuseon kaikille avoin yhteiskunnallisten foorumien sarja jatkuu! Vuoden ensimmäisessä Vaikuttajafoorumissa pohditaan nuorten aktiivista suhdetta kaupunkitilaan.

Helsingin nuorisotoimenjohtaja Tommi Laitio alustaa keskustelua nuorten osallistamisesta kaupunkitilan suunnittelussa. Työssään Laitio miettii, kuinka nuorten teot ja toiveet saadaan näkyviin tulevaisuuden ja tämän päivän Helsingissä. Tällä hetkellä nuorten kanssa suunnitellaan mm. uutta nuorisotaloa Maunulaan.

Tommi Laitio on toiminut Helsingin nuorisoasiainkeskuksen johtajana lokakuusta 2012. Nuorisoasiainkeskus on Suomen suurin nuorisoalan toimija, jolla on 90 nuorisotilaa eri puolilla Helsinkiä. Keskus työllistää 400 nuoriso-ohjaajaa. Nuorisoasiainkeskuksen tehtävä on varmistaa, että Helsinki on Suomen paras paikka olla nuori.

Ennen siirtymistään kaupungin työntekijäksi Laitio työskenteli tutkijana ajatushautomo Demos Helsingissä, jossa hän mm. tutki ryhmien vaikutusta kulutuspäätöksiin sekä vastasi Tuuli Kaskisen ja Simo Vassisen kanssa World Design Capital -vuoden Paviljongin ohjelmasta. Lisäksi Tommi Laitio johti Asumisen innovaatiopalkinnon voittanutta Hoas-laboratoriota, jossa kehitettiin uusia yhteisöllisiä ja ekologisia ratkaisuja opiskelija-asumiseen. Tommi on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta, jossa hän erikoistui retoriikan ja politiikan tutkimukseen.

Lue lisää Vaikuttajafoorumeista: http://mfa.fi/vaikuttajafoorumi

Tervetuloa keskustelemaan!

Arkkitehtuurimuseo
Kasarmikatu 24
00130 Helsinki


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta