[Nayttelyposti] Kuopion taidemuseossa 14.9. klo 14 keskusteluluento: Timo Kuuluvainen ja Pertti Renvall, Luonnontilaisen metsän ekologia

Louni Marja marja.louni at kuopio.fi
Ma 9.Syys. 09:22:42 EEST 2013


Lauantaina 14.9. klo 14 maatalous- ja metsätieteiden tohtori, tutkija Timo Kuuluvainen ja filosofian tohtori, dosentti Pertti Renvall keskustelevat luonnontilaisen metsän ekologiasta. Tilaisuus on osa Ritva Kovalaisen ja Sanni Sepon Kultainen metsä -näyttelyä, joka on esillä Kuopion taidemuseossa 29.9. saakka.

Timo Kuuluvainen on osallistunut tekijänä useisiin kirjoihin, jotka houkuttavat lukijaa löytämään omat polkunsa suomalaisiin luonnonmetsiin. Yhdessä Petri Keto-Tokoin kanssa Timo Kuuluvainen sai vuoden 2011 tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon teoksesta Suomalainen aarniometsä

FT, dosentti Pertti Renvall tutkii luonnontilaisten metsien lahottajasieniyhteisöjä. Kiinnostuksen piiriin kuuluvat myös linnut ja kasvit sekä puistopuiden lahottajasienet. Renvall johtaa Kuopion luonnontieteellistä museota.

Kultainen metsä -näyttely on toteutettu osana Maaseudun Sivistysliiton ja Natur och Miljön ympäristösivistyshanketta. Yhteistyökumppaneina ovat myös Helsingin taidemuseo ja Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys. Tilaisuuteen taidemuseon pääsymaksulla.

Kuopion taidemuseo
Kauppakatu 35
70100 Kuopio
Puh. 017-182 633
ti-la 10-17, su-ma suljettu
5/3 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi


-- 
*************************************************************************
Viesti on tarkastettu roskapostinsuodatus- ja virustorjuntaohjelmistolla.
*************************************************************************


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta