[Nayttelyposti] Lapsen oikeuksien päivä Porin taidemuseossa

Ramstedt-Salonen Mirja mirja.ramstedt-salonen at pori.fi
Pe 15.Loka. 13:47:42 EET 2013


Lapsen oikeuksien päivä Porin taidemuseossa

Keskiviikkona 20.11. kello 18-20 / Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Yhteistyössä Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus – Satakunnan lastenkulttuuriverkosto



Rajanylityksiä: miten rakennetaan siltaa lapsen ja aikuisen maailman välille



Miten lapsen ja aikuisen kokemusmaailmat eroavat toisistaan? Ylilääkäri, lastenpsykiatrian erikoislääkäri ja perhepsykoterapeutti Auli Laakso-Santavirta luennoi aiheesta Porin taidemuseossa 20.11.2013 kello 18.30. Luento avaa näkökulmia lasten kohtaamiseen.



Luentoa ennen aihetta käsitellään TaT Päivi Setälän vetämällä BONUS-opastuksella taidemuseon Rajanylityksiä - Bodies, Borders, Crossings -näyttelyssä kello 18.00.

Setälä on valokuvaaja ja valokuvatutkija. Hän on tutkinut väitöskirjassaan, Lapsi kuvan takana. Erityisiä piirteitä lasten valokuvailmaisussa (2012), esikouluikäisten lasten valokuvailmaisua. Päivi Setälä on Porin lastenkulttuurikeskus – Satakunnan lastenkulttuuriverkoston johtaja.



Rajanylityksiä – Bodies, Borders, Crossings on suomalaista valokuvaa ja liikkuvaa kuvaa esittelevä näyttely, joka tutkii identiteettiin liittyviä rajoja, rajoituksia ja ylirajaisuutta. Teoksissa ylitetään myös kulttuurisia ja maantieteellisiä rajoja, ”normaalille ruumiille” asetettuja rajoja sekä ihonvärin, sukupuolen ja iän ympärille rakennettavia rajanvetoja. Näyttelyn ovat kuratoineet Leena-Maija Rossi ja Kari Soinio.



Lapsen oikeuksien päivänä perheillä on vapaa sisäänpääsy taidemuseoon kello 11.00-20.00



Lisätiedot: Museolehtori Mirja Ramstedt-Salonen / 044 701 1119 / mirja.ramstedt-salonen at pori.fi<mailto:mirja.ramstedt-salonen at pori.fi>

Porin taidemuseo, Eteläranta, 28100 Pori. www.poriartmuseum.fi<http://www.poriartmuseum.fi/>



Mirja Ramstedt-Salonen

Museolehtori / Curator of Education

Porin taidemuseo / Pori Art Museum

Eteläranta / 28100 Pori / Finland

+358-44-7011119


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta