[Nayttelyposti] Suunnistuskierroksia ja Halloween Suomen Rautatiemuseossa

Inka Alén inka.alen at rautatie.org
Pe 12.Marras. 12:40:17 EEST 2012


SUUNNISTUSKIERROKSIA JA HALLOWEEN SUOMEN RAUTATIEMUSEOSSA

 
Suomen Rautatiemuseossa Hyvinkäällä on koululaisten syyslomaviikoilla 16.-28.10.2012 ohjelmassa omatoimista suunnistusta kaikenikäisille museokävijöille, erityisesti perheille ja koululaisille. Kaikilla alle 18-vuotiailla on ilmainen sisäänpääsy Suomen Rautatiemuseoon syyslomaviikkojen aikana. Myös suunnistuskierrokset ovat ilmaisia eikä niille tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Suunnistuskierroksen aikana voit bongata Rautatiemuseosta monenlaisia vetureita ja vaunuja ja samalla oppia niiden hauskoja nimiä. Omatoimiselle suunnistukselle voi lähteä 16.-28.10. museon aukioloaikoina ti-la klo 12-15, su klo 12-17. 

Museon lipunmyynnistä on saatavilla materiaalit ja ohjeet suunnistuskierrokselle. Suunnistus kannattaa aloittaa viimeistään tuntia ennen museon sulkemisaikaa, jotta kierroksella ei tule kiire. Pienimmät suunnistajat tarvitsevat aikuisen apua, sillä kierroksella tarvitaan bongaustaitojen lisäksi myös luku- ja kirjoitustaitoa. 

Syyslomaviikkojen jälkeen iltojen yhä hämärtyessä Suomen Rautatiemuseossa valmistaudutaan Halloweenin viettoon. Halloween-kierrokselle lähdetään torstaina 1.11.2012 klo 18 museon aulasta. Kierroksen aikana tutustutaan museon jännittäviin kohteisiin ja kuullaan niistä tarinoita. 

Halloween-kierros on suunnattu sekä lapsille että aikuisille. Lapset voivat osallistua kierrokselle vain aikuisen seurassa. Hinta 3 euroa/osallistuja. Aikuiset pääsevät lasten seurassa ilmaiseksi. Osallistujat voivat halutessaan pukeutua Halloween-asuihin.

Kierrokselle mahtuu enintään 25 osallistujaa ja siihen on ilmoittauduttava etukäteen. Tiedustelut ja ilmoittautumiset museolehtori Inka Alénille, p. 0307 25 244 tai inka.alen at rautatie.org.

Lisää Suomen Rautatiemuseon tulevista tapahtumista osoitteessa www.rautatie.org
 
Lisätietoja:
Inka Alén
Museolehtori - Museum Educator
inka.alen at rautatie.org
---------------------
Suomen Rautatiemuseo - Finnish Railway Museum
Hyvinkäänkatu 9
FI - 05800 Hyvinkää
+358 307 25 244
www.rautatie.org 
museokauppa: www.rautatie.org/webshop 
---------------------
Suomen Rautatiemuseo on Trafiikki-museo
www.trafiikki.fi 
museokauppa: www.trafiikki.fi/verkkokauppa 


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta