[Nayttelyposti] Suomen Metsästysmuseo kerää noutajakuvia kilpailulla

Suomen Metsästysmuseo info at metsastysmuseo.fi
To 20.Joulu. 13:29:39 EET 2012


Suomen Metsästysmuseo ja Suomen Noutajakoirajärjestö järjestävät yhteistyössä ”Nuuskuja” -valokuvakilpailun, jonka tarkoituksena on kerätä ja tallentaa noutajakoirien metsästyskuvia Metsästysmuseon arkistoon. Kuvat voivat olla vanhoja historiallisia kuvia tai aivan tuoreita noutajien nykykäyttöä kuvaavia.

Kaikki kuvat ovat museon kannalta arvokkaita. Kilpailussa arvostetaan kuvien toiminnallisuutta ja noutajan käyttöä metsästyksessä. Se voi kuvata suoraan metsästystilannetta tai esimerkiksi noutajakoiran ja metsästäjän suhdetta.

Kilpailussa on kaksi sarjaa:
1) vanhat mustavalkokuvat
2) värikuvat

Kuvat voivat olla molemmissa sarjoissa joko paperikuvia, dioja tai digikuvia. Digitaalisten kuvien tulee olla jpg-muodossa ja kooltaan mielellään 20 x 30 cm ja resoluutioltaan vähintään 300 dpi. Kaikkien kuvien pitää olla alkuperäisiä ja käsittelemättömiä.

Kilpailussa huomioidaan  noutajakoirarodut eli chesapeakelahdennoutajat, kiharakarvaiset noutajat, kultaisetnoutajat, labradorinnoutajat, novascotiannoutajat ja sileäkarvaiset noutajat.


Näin kilpailu etenee

Kilpailukuvat on lähetettävä 4.4.2013 mennessä Suomen Metsästysmuseoon osoitteeseen Tehtaankatu 23 A, 11910 Riihimäki tai sähköisesti info at metsastysmuseo.fi

Kilpailun raati, johon kuuluvat Suomen Kennelliiton valtuuston puheenjohtaja Eeva Anttinen, Koiramme-lehden päätoimittaja Tapio Eerola, toiminnanjohtaja Panu Hiidenmies (Suomen Metsästäjäliitto), museonjohtaja Anne Uotila-Laine (Suomen Metsästysmuseo) ja puheenjohtaja Petri Paavola (Suomen Noutajakoirajärjestö), valitsevat viisi parasta kuvaa kummastakin sarjasta eli yhteensä 10 kuvaa.

Kuvat esitellään ”Nuuskuja – Suomen Noutajakoirajärjestö 50-vuotta” -valokuvanäyttelyssä Suomen Metsästysmuseossa 6.6. - 1.9.2013. Näyttelyn ajan museokävijät voivat äänestää näyttelyn parasta kuvaa.

Museokävijöiden äänestämät voittajat julkistetaan ja palkinnot jaetaan SNJ:n 50-vuotisjuhlassa lauantaina 9.11.2013. Lisäksi kaikki näyttelyssä esillä olleet kehystetyt kuvat luovutetaan kuvaajille.


Palkinnot molemmissa sarjoissa

1. palkinto: Lahjakortti  Metsästysmuseon museokauppaan (arvo 100 €) sekä paketti Suomen Noutajakoirajärjestön ja Royal Caninin tuotteita.

2. palkinto: Royal Canin ja Suomen Noutajakoirajärjestön tuotteita

3. palkinto: Royal Canin ja Suomen Noutajakoirajärjestön tuotteita


Katso kilpailun tarkemmat säännöt: www.metsastysmuseo.fi

Tiedustelut: info at metsastysmuseo.fi tai p. 019 722 284


Tiedon välitti

Ilja Koivisto
museopalvelupäällikkö / Head of Public Relations & Communications
Suomen Metsästysmuseo / The Hunting Museum of Finland
Tehtaankatu 23 A
11910 Riihimäki
Tel.  +358 (0) 19 722 287
ilja.koivisto at metsastysmuseo.fi<mailto:ilja.koivisto at metsastysmuseo.fi>
www.metsastysmuseo.fi<http://www.metsastysmuseo.fi/>Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta