[Nayttelyposti] Reikä Avaruudessa / Hole in the Universe

Meskus Jenni jenni.meskus at kerava.fi
Ti 24.toukokuu. 12:53:07 EEST 2011


Markku Hakuri ystävineen esittää:
Markku Hakuri and friends present:

REIKÄ AVARUUDESSA
HOLE IN THE UNIVERSE

Keravan Taidemuseo
27.5.-28.8.'11

Pilar Andeyro, Riikka Aresalo, Michal Cimala, Scott Andrew Elliott, Markku Hakuri, Tristan Hamel, Roel Meijs, Salla Salin, Dan Snow, Juliane Stiegele

Kuvataiteilija, ympäristötaiteen professori Markku Hakuri on kutsunut Keravan Taidemuseon näyttelyyn tunnettuja ympäristötaiteilijoita Euroopasta ja Yhdysvalloista. Mukana on myös joukko Hakurin entisiä ja nykyisiä oppilaita Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun kansainväliseltä ympäristötaiteen linjalta. Heitä kaikkia yhdistää ympäristöön sijoittuvan, elämyksellisen ja jopa runolliseksi luonnehdittavan taiteen tekeminen. Reikä avaruudessa syntyy, kun maailma nyrjähtää pois totutulta radaltaan, kun on aika nähdä ja ymmärtää toisin.

Avajaispäivänä perjantaina 27.5. klo 12-16 järjestettävässä seminaarissa näyttelyn taiteilijat Michal Cimala, Markku Hakuri, Dan Snow ja Juliane Stiegele sekä erityisvieras Liz Bachhuber Weimarin Bauhaus-yliopistosta vastaavat kysymyksiin: Miksi teen taidetta? Ja miksi teen sitä juuri niin kuin teen? Puheenjohtajana toimii Aalto-yliopiston Taiteen laitoksen tutkimuspäällikkö, FT Ossi Naukkarinen. Seminaariin on vapaa pääsy. Lisätietoja: jenni.meskus at kerava.fi<mailto:jenni.meskus at kerava.fi> / 040-318 3435.

Näyttely on toteutettu yhteistyössä Aalto-yliopiston ja VR:n kanssa.

Keravan Taidemuseo
Klondyketalo
Kumitehtaankatu 5 F
04260 Kerava
Puh. + 358 (0)9 294 8090
Avoinna ti-pe 12-18, la-su 11-17
www.keravantaidemuseo.fi<http://www.keravantaidemuseo.fi>


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta