[Nayttelyposti] Näyttely tunteista Postimuseossa

Pärssinen Helena Helena.Parssinen at posti.fi
Ke 19.Tammi. 15:04:10 EET 2011


Postimuseo avaa lapsille ja perheille suunnatun toiminnallisen ja elämyksellisen Jaamme tunteen -näyttelyn huomenna 20.1.2011. Näyttely, joka on ideoitu yhdessä 4-10 -vuotiaiden lasten kanssa, tutustuttaa lapsen neljään tuttuun tunteeseen: onneen, vihaan, pelkoon ja iloon.  Näyttely välittää ajatusta siitä, kuinka tärkeätä on jakaa tunteet toisten kanssa ja että kaikki tunteet ovat oikeita ja sallittuja.  Näyttely on avoinna 3.4.2011 saakka.

Tunteet ovat luonnollinen osa jokaista ihmistä ja ne vaihtelevat eri tilanteissa. Jokainen kokee ja ilmaisee tunteensa omalla tavallaan. Näyttely tarjoaa puitteet eri tunnetilojen ilmaisemiseen ja opettelemiseen yhdessä aikuisen kanssa.

Näyttelyyn on valmistettu opasvihkonen itsenäistä näyttelyyn tutustumista varten. Koulu- ja päiväkodeille on tarjolla draamaopastuksia. Kierroksen tavoitteena on luoda turvallinen ja vuorovaikutteinen tilanne, jossa lapsilla on mahdollisuus eläytyä, kokea ja tuntea yhdessä ja yksilöinä näyttelyn aiheesta kumpuavia teemoja.

Postimuseo sijaitsee osoitteessa Helsingin pääpostitalo, Asema-aukio 5 H. Museo on avoinna ma-pe 10-18, la-su 12-17. Pääsymaksu on 6 ja 3 euroa, alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.  Museossa on tyytyväisyystakuu. Jollei kävijä ole tyytyväinen, niin museo hyvittää pääsymaksun.

Helena Pärssinen
projektisuunnittelija
Itella Oyj, Postimuseo
PL 167, 00101 HELSINKI
Helsingin pääpostitalo, Asema-aukio 5 H
puh. 020 451 4775
helena.parssinen at posti.fi<mailto:helena.parssinen at posti.fi>
www.postimuseo.fi<http://www.postimuseo.fi>
Postimuseo on Trafiikki-museo: www.trafiikki.fi<http://www.trafiikki.fi>




Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta