[Nayttelyposti] Korukursseja Hotelli- ja ravintolamuseossa

Tiina Nyyssönen tiina.nyyssonen at hotellijaravintolamuseo.fi
To 24.Helmi. 13:25:03 EET 2011


 

HOTELLI- JA RAVINTOLAMUSEON KORUKURSSIT
  

Hotelli- ja ravintolamuseon tulevassa teemanäyttelyssä Kyökin kautta. Koruja ja taidekäsityötä kierrätysmateriaaleista esitellään Mervi Porrassalmen, Liisa Tervisen ja Jaana Tuomiston taidetta kierrätysmateriaalista. Näyttely on avoinna 3.5.–21.8.2011.    

Hotelli- ja ravintolamuseo järjestää Kyökin kautta -näyttelyn ohessa kaksi korukurssia yhdessä korusuunnittelija Liisa Tervisen kanssa. Kurssilla kuivapasta muuntuu kultaisiksi ja hopeisiksi uniikkikoruiksi ja vanhoista ruokailuvälineistä taivutellaan muun muassa korvakoruja. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempia koruntekotaitoja, mukaan riittää innostus oman korun suunnitteluun. Kurssit pidetään Hotelli- ja ravintolamuseossa Kaapelitehtaalla Helsingissä.
**Kurssi aikuisille (yli 16-vuotiaat)**
lauantaina 14.5. klo 13–15.30  

Tuo mukanasi hopea- tai alpakkalusikoita, haarukoita tai muita ruokailuottimia ja -välineitä. Kurssilla taivutellaan ja sahataan niistä uniikkeja kaula- ja korvakoruja. Hahmottele paperille tai mieti mielessäsi, minkälaisen korun haluaisit tehdä. Ota mukaan työvaatteet/esiliina. Kurssille mahtuu max. 14 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 22.4. Kurssimaksu 20 €.  

**Kurssi koululaisille (12–15-vuotiaat)**
tiistaina 7.6. klo 10–12  

Tuo mukanasi erimuotoisia ja -värisiä kuivapastoja. Pastaa voidaan maalata kulta- ja hopeamaaleilla tai voit värjätä pastaa elintarvikeväreillä kotona ennen kurssia. Kuvia ja pastanvärjäysvinkkejä löytyy osoitteessa www.designhuone.fi. Putkilomalliset pastat voidaan kiinnittää helmien tapaan pujottamalla, muun mallisia käytetään yhdessä liiman kanssa. Kurssilla suunnitellaan uniikkeja kaula-, käsi- ja korvakoruja yhdistellen pastaa helmiin. Ota mukaan työvaatteet/esiliina. Kurssille mahtuu max. 10 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 17.5. Kurssimaksu 10 €.

Lisätietoja ja kurssille ilmoittautumiset: 


 Tiina Nyyssönen, puh. (09) 6859 3700, tiina.nyyssonen at hotellijaravintolamuseo.fi  
---
Tiina Nyyssönen
museoassistentti
Hotelli- ja ravintolamuseo

Tallberginkatu 1 G 60
00180 Helsinki
puh. (09) 6859 3755


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta