[Nayttelyposti] Korukursseja Hotelli- ja ravintolamuseossa

Tiina Nyyssönen tiina.nyyssonen at hotellijaravintolamuseo.fi
To 24.Helmi. 13:25:03 EET 2011


 

HOTELLI- JA RAVINTOLAMUSEON KORUKURSSIT
    

Hotelli- ja ravintolamuseon tulevassa teemanäyttelyssä Kyökin kautta. Koruja ja taidekäsityötä  kierrätysmateriaaleista esitellään Mervi Porrassalmen, Liisa Tervisen ja  Jaana Tuomiston taidetta kierrätysmateriaalista. Näyttely on avoinna 3.5.–21.8.2011.        

Hotelli- ja ravintolamuseo järjestää Kyökin kautta  -näyttelyn ohessa kaksi korukurssia yhdessä korusuunnittelija Liisa Tervisen  kanssa. Kurssilla kuivapasta muuntuu kultaisiksi ja hopeisiksi uniikkikoruiksi  ja vanhoista ruokailuvälineistä taivutellaan muun muassa korvakoruja. Kurssille  osallistuminen ei vaadi aiempia koruntekotaitoja, mukaan riittää innostus oman  korun suunnitteluun. Kurssit pidetään Hotelli- ja ravintolamuseossa  Kaapelitehtaalla Helsingissä.




**Kurssi aikuisille  (yli 16-vuotiaat)**
lauantaina 14.5. klo 13–15.30    

Tuo mukanasi hopea- tai alpakkalusikoita, haarukoita tai  muita ruokailuottimia ja -välineitä. Kurssilla taivutellaan ja sahataan niistä  uniikkeja kaula- ja korvakoruja. Hahmottele paperille tai mieti mielessäsi,  minkälaisen korun haluaisit tehdä. Ota mukaan työvaatteet/esiliina. Kurssille mahtuu  max. 14 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 22.4.  Kurssimaksu 20 €.    

**Kurssi koululaisille  (12–15-vuotiaat)**
tiistaina 7.6. klo 10–12    

Tuo mukanasi erimuotoisia ja -värisiä kuivapastoja. Pastaa  voidaan maalata kulta- ja hopeamaaleilla tai voit värjätä pastaa  elintarvikeväreillä kotona ennen kurssia. Kuvia ja pastanvärjäysvinkkejä löytyy  osoitteessa www.designhuone.fi.  Putkilomalliset pastat voidaan kiinnittää helmien tapaan pujottamalla, muun mallisia  käytetään yhdessä liiman kanssa. Kurssilla suunnitellaan uniikkeja kaula-,  käsi- ja korvakoruja yhdistellen pastaa helmiin. Ota mukaan työvaatteet/esiliina.  Kurssille mahtuu max. 10 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen  päättyy 17.5. Kurssimaksu 10 €.

Lisätietoja ja kurssille ilmoittautumiset: 


  Tiina Nyyssönen, puh. (09) 6859 3700, tiina.nyyssonen at hotellijaravintolamuseo.fi    
---
Tiina Nyyssönen
museoassistentti
Hotelli- ja ravintolamuseo

Tallberginkatu 1 G 60
00180 Helsinki
puh. (09) 6859 3755


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta