[Nayttelyposti] Talomuseo Glimsissä tapahtuu paljon la-su 27.-28.8!

Osola Aino Aino.Osola at espoo.fi
Ti 23.Elo. 16:55:51 EEST 2011


Talomuseo Glimsissä tapahtuu paljon la-su 27. -28.8!

Espoon kaupunginmuseon Talomuseo Glimsin kesäkausi huipentuu tulevana viikonloppuna. Lauantaina museoon on Espoo-päivän kunniaksi vapaa pääsy. Sunnuntaina puolestaan on viimeinen mahdollisuus tutustua näyttelyyn Rakkaimmat radiot ja äänilevyt - aarteita keräilijöiden kokoelmista. Viikonlopun aikana Glimsissä on luvassa myös paljon ohjelmaa ja tapahtumia vanhojen radioiden arvioinnista pellavan muokkaukseen. Viikonloppuna myös museopuodissa on tarjouksia Espoo-päivän kunniaksi ja alkavan remontin vuoksi.

Viikonlopun ohjelma:

Lauantai 27.8.

·     Espoo-päivän kunniaksi vapaa pääsy museoon!

·     klo 12-15 keräilijät Juha Liljeroos ja Ole Holmberg paikalla Rakkaimmat radiot ja äänilevyt -näyttelyssä. Holmberg soittaa savikiekkoja gramofonillaan ja Liljeroos arvioi asiakkaiden radioita. Kannattaa siis ottaa mukaan oma vanha radioaarre tai -mysteeri!

·     klo 13 ruotsinkielinen opastus: Livet i Glims förr

·     klo 14 opastus: Entisajan elämää Glimsissä

Sunnuntai 28.8.

·     klo 11-15 Pellavasunnuntai - Kehrääjien kilta opettaa pellavan muokkausta ja kehruuta

·     klo 13 kansanlauluryhmä Kuokkavieraat esiintyy

Tämän tapahtumaviikonlopun jälkeen Talomuseo Glims siirtyy talvikauden aukioloaikoihin (ti-pe 10-16, su 11-16, la ja ma suljettu). Lisäksi Glimsin päärakennus suljetaan sunnuntain jälkeen kahdeksi kuukaudeksi (30.8. -30.10.2011) sähköremontin takia. Remontin aikana vaihtuvat näyttelyt ja museopuoti ovat tauolla ja museoon on vapaa pääsy. Muut rakennukset ovat avoinna tavallisesti ja tapahtumat järjestetään ohjelman mukaan. Esimerkiksi maatiaislampaita on paikalla Glimsissä jo heti seuraavalla viikolla ti-pe 30.8. -2.9. joka päivä museon aukioloaikoina!

Tervetuloa Glimsiin!

Espoon kaupunginmuseo
Talomuseo Glims
Glimsintie 1
02740 Espoo
(Jorvin sairaalan vieressä)
puh. 09 863 2979 museon aukioloaikoina
www.espoonkaupunginmuseo.fi<http://www.espoonkaupunginmuseo.fi>Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta