[Nayttelyposti] Muurinmurtajaiset Keravan Taidemuseossa tiistaina 9.11!

Meskus Jenni jenni.meskus at kerava.fi
Pe 29.Marras. 17:45:56 EEST 2010


Tule Keravan Taidemuseoon juhlimaan Berliinin muurin murtumista tiistaina 9.11. Koko päivän ilmainen sisäänpääsy, työpajoja ja kakkutarjoilu klo 14 alkaen.



Keravan Taidemuseon näyttely Hiljainen vallankumous esittelee maalauksia ja valokuvataidetta Leipzigista, josta Saksojen yhdistymistä vaa­tivat rauhanomaiset mielenosoitukset levisivät läpi maan ja johtivat Berliinin muurin murtumiseen. Murra nyt omat ennakkoluulosi ja jätä jälkesi suoraan Taidemuseon seinille ilmaisessa katutaidetyöpajassa! Työpaja alkaa kello 14 ja soveltuu kaikenikäisille. Työskentelemme sabloonan kanssa akryylillä ja spraymaalilla maalaten. Työpaja aloitetaan opastetulla kierroksella näyttelyyn. Vertauskohtana käytämme myös kuvia Berliinin muuriin tehdyistä maalauksista ja katutaiteesta ympäri maailman.



Varmista osallistumisesi työpajaan ilmoittautumalla ennakkoon perjantaihin 5.11. mennessä osoitteeseen:

jenni.meskus at kerava.fi
___
Hiljainen vallankumous (15.9.—28.11.2010) on ensimmäinen laaja leipzigilaisten taiteilijoiden yhteisnäyttely Pohjoismaissa. Se esittelee yhdeksän nk. uuden Leipzigin koulukunnan toisen sukupolven taiteilijaa. Näyttelyn on koonnut Bonnissa asuva suomalainen kuraattori Ritva Röminger-Czako yhdessä Keravan Taidemuseon henkilökunnan kanssa.

Hiljaisen vallankumouksen taiteilijat:
Hans Aichinger, Tilo Baumgärtel, Margret Hoppe, Steffen Junghans, Aris Kalaizis, Sebastian Nebe, Anett Stuth, Stefan Stöβel, Miriam Vlaming

HUOM! Ilmaiset opastukset näyttelyyn joka keskiviikko kello 16.30 näyttelyn loppuun asti.



Näyttelyn internetsivut:  http://www.keravantaidemuseo.fi/nayttelyt.htm

___



Lisätietoja:

Jenni Meskus
Museoavustaja
Puh. 09 294 8090
Keravan taidemuseo
Klondyketalo, Kumitehtaanketu 5 F, 04260 Kerava


Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta