[Nayttelyposti] Ilmaista iloa -näyttely esittelee mainospostikortteja

Pärssinen Helena Helena.Parssinen at posti.fi
Pe 8.toukokuu. 14:14:44 EEST 2009


MiniMoi Oy ja Postimuseo järjestävät yhdessä näyttelyn "Ilmaista iloa" 18.5 - 9.8.  Näyttely esittelee noin tuhat mainospostikorttia 1990-luvun puolivälistä tähän päivään saakka. 

MiniMoin mainospostikortteilla on vuosien saatossa tehty tunnetuksi mitä erilaisimpia tuotteita, tapahtumia ja yhteiskunnallisia teemoja.  Monissa kortteissa kukkii luovuus, huumori ja ilo. Korteissa on käytetty mitä erilaisimpia painoteknisiä ratkaisuja ja joidenkin korttien mukana saattaa olla tuotenäytteitä. Kortit ovat näyttelyssä nähtävinä molemmin puolin. 

MiniMoi on erikoistunut kuluttajille suunnattuihin ilmaisiin mainospostikortteihin, joita jaellaan itsepalveluperiaatteella toimivista jakelutelineistä.  Kortteja on saatavana 25 kaupungissa yli kolmessa sadassa jakelupisteessä, jotka sijaitsevat ravintoloissa, kahviloissa, baareissa, elokuvateattereissa, kuntosaleilla, ostoskeskuksissa ja yliopistoissa.

Näyttelyn avajaispäivänä 18.5. Postimuseoon on ilmainen sisäänpääsy. Museossa on Kansainväliseen museopäivään liittyen paljon oheisohjelmaa.

Postimuseo, Helsingin pääpostitalo, Asema-aukio 5 H. Museo on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-18 ja lauantaina ja sunnuntaina kello 12-17. Postimuseo on avoinna poikkeuksellisesti 6.7.-2.8. joka päivä kello 12-17. 

Näyttelyn tiedotusmateriaali on osoitteessa http://www.posti.fi/postimuseo/media/2009/minimoi.html

 


 Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta