[Nayttelyposti] Veikeät Veturisuunnistuspäivät jatkuvat Suomen Rautatiemuseossa

Inka Alen inka.alen at rautatie.org
Ma 25.Helmi. 10:45:24 EET 2008


Veikeät Veturisuunnistuspäivät jatkuvat Suomen Rautatiemuseossa
 

Ensimmäisellä hiihtolomaviikolla runsaan osallistujamäärän ja innostuneen vastaanoton saaneet Veikeät Veturisuunnistuspäivät jatkuvat nyt myös toisen hiihtolomaviikon Suomen Rautatiemuseossa Hyvinkäällä.
 
Suunnistus sopii kaikenikäisille museokävijöille, erityisesti perheille ja koululaisille. Veikeän Veturisuunnistuksen aikana tutustutaan Rautatiemuseon valloittaviin höyryvetureihin, niiden lempinimiin ja opitaan vetureista uusia asioita.  

Omatoimiselle suunnistusretkelle voi lähteä hiihtolomaviikolla 26.2.-2.3.2008 tiistaista sunnuntaihin Rautatiemuseon aukioloaikoina eli ti-la klo 12-15 ja su klo 12-17. Jotta suunnistaessa ei tulisi kiire, kannattaa Veikeä Veturisuunnistus aloittaa viimeistään tuntia ennen museon sulkemisaikaa. Pienimmät suunnistajat tarvitsevat aikuisen apua, sillä kierroksella tarvitaan luku- ja kirjoitustaitoa. 

Ohjeet ja materiaalit suunnistusta varten ovat saatavilla Suomen Rautatiemuseon lipunmyynnistä. Veturisuunnistukselle pääsee osallistumaan museon pääsymaksun hinnalla eikä sille tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa suunnistamaan!


Vuonna 2008 Suomen Rautatiemuseo juhlii 110-vuotissyntymäpäiväänsä. Ks. www.rautatie.org


Lisätietoja:
Inka Alén
Amanuenssi
Suomen Rautatiemuseo
Hyvinkäänkatu 9, 05800 Hyvinkää
p. 0307 25 244
inka.alen at rautatie.org

www.rautatie.org
webshop avattu osoitteessa http://www.rautatie.org/shopLisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta