[Nayttelyposti] Hotelli- ja ravintolamuseo lanseeraa Kahvintuoksuinen Helsinki -kävelykierrokset

Anni Pelkonen anni.pelkonen at hotellijaravintolamuseo.fi
Ke 24.Huhti. 10:28:08 EEST 2024


Hotelli- ja ravintolamuseo lanseeraa Kahvintuoksuinen Helsinki -kävelykierrokset


Kahvi on hellinyt helsinkiläisten makunystyröitä jo satoja vuosia. Hotelli- ja ravintolamuseo lanseeraa tänä keväänä kaupungin kahvilahistoriaan sukeltavat kävelykierrokset Helsingin keskustassa. Kahvintuoksuinen Helsinki -kävelykierrokset lähtevät liikkeelle Kluuvikadun Fazerin edustalta, ja liikkuvat ydinkeskustan alueella menneen ja nykyisen kahvinautinnon parissa. Opas päättää kierrokset historiallisen kahvilan kohdalle, jossa osallistujat voivat hoitaa kolottavaa kahvihammastaan.


Hotelli- ja ravintolamuseolta on jo pitkään toivottu ruoka- ja juomahistoriaan liittyviä opastettuja kierroksia museon ulkopuolella. ”On hienoa, että voimme vihdoin vastata kysyntään ja tarjota elämyksellisiä palveluita myös museon ulkopuolella. Yleisökierrokset ovat lähteneet myymään hyvin ja ryhmäkierroksillekin on kysyntää. Tämä kertoo siitä, että herkullinen ruokakulttuurimme kiinnostaa ihmisiä”, iloitsee museonjohtaja Anni Pelkonen. 


Kierroksia järjestetään tilauksesta ryhmille touko-kesäkuussa sekä elo-lokakuussa 2024. Lisäksi järjestetään yleisökierroksia, joihin voi ostaa yksittäisen lipun (15 €). Ensimmäiset yleisökierrokset järjestetään lauantaina 25. toukokuuta ja tiistaina 4. kesäkuuta. Kierroksille tulee ostaa lippu ennakkoon museon Holvi-verkkokaupasta. Kierrokset ovat osa Helsingin Ruokavuotta ja Syötävä Helsinki -ruokaviikkoja. Syksyllä on tulossa lisää yleisökierroksia.


Liput Kahvintuoksuinen Helsinki -yleisökierroksille: holvi.com/shop/hotellijaravintolamuseo/ 
Ryhmävaraukset: varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi


Lisätietoa:
Anni Pelkonen, museonjohtaja
anni.pelkonen(at)hotellijaravintolamuseo.fi
+358 447474107


Hotelli- ja ravintolamuseo on ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo, joka sijaitsee Helsingissä Kaapelitehtaalla (Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki). Lisätietoa museosta: hotellijaravintolamuseo.fi.




Lisätietoja Nayttelyposti-postituslistasta